Kako privući novac: Držite lovorov list u novčaniku a karticu u zamrzivaču

30.05.2021

12:30 >> 12:34

0

Važno je da sami sebi kupite novčanik kako vas ne bi pratila tuđa loša karma

Kako privući novac: Držite lovorov list u novčaniku a karticu u zamrzivaču
Copyright Pixabay

Novca nikad dosta i uvek nam treba još a platu ne znamo ili ne možemo da razvučemo do prvog u mesecu, ma kako se trudili i štedeli. U tom slučaju često pribegnemo nekim ritualima kako bi privukli novac u novčanik. Ovo su neka najzanimljivija sujeverja:

Pixabay

-U novčaniku treba držati srećnu monetu – prvi zarađeni novac ili onaj dobijen od dobrog čoveka. Ta novčanica je talisman koji će privući još novca.

-U jednoj od pregrada novčanika treba držati novčanicu od 10 dinara savijenu u trougao.

-Nikada nemojte dozvoliti da vam novčanik bude prazan. Neka bar bude u njemu neka kovanica.

Pixabay

-Čak i lovorov list, koji se obično dodaje jelima kao začin, može da privuče novac. Na njemu treba ispisati svoje želje i potom ga staviti u novčanik. Ovo treba uraditi tokom prvog meseca u godini.

-A ako želite povišicu, lovorov lista stavite u tašnu ili u radni sto. Veruje se da lovor širi pozitivnu energiju koja dovodi do ostvarenja želja.

Prema raznim sujeverjima, novčanik treba što češće otvarati i najbolje bi bilo da je crvene ili zlatne boje. Važno je i da sami sebi kupite novčanik kako loša karma ne bi blokirala vaše finansije. A ako već nekome poklanjate novčanik, postarajte se da nikada ne bude prazan.

Papirne novčanice bi trebalo uvek da vam budu lepo složene u novčaniku jer nered blokira finansijski napredak.

Pixabay

I postoji jedna više moderna tehnika nego sujeverje. Ako želite da manje trošite, potopite svoju bankovnu karticu u posudu sa vodom i stavite je u zamrzivač. Sledeći put kad vam bude palo na pamet da trošite, moraćete dobro da se potrudite kako biste razbili led i došli do svoje kartice.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike