Najbolji hoteli na svetu za susrete sa egzotičnim stvorenjima

17.10.2022

04:22

0

Autor: 24sedam

Ako ste ljubitelj životinja, toplo preporučujemo da razmislite o rezervisanju boravka u jednom od ovih hotela

Najbolji hoteli na svetu za susrete sa egzotičnim stvorenjima
profimedia-0218491135 - Copyright Profimedia

Ako tražite drugačiju vrstu udobnosti, širom sveta postoje hoteli sa stalnim gostima u vidu pasa, mačaka, pa čak i flamingosa.

Od Njujorka do Novog Zelanda, posetioci mogu doživeti iskustvo "druženja" sa raznim životinjama u svom privremenom domu, daleko od kuće.

The Betsy Hotel, Amerika

Prvi na listi je krzneni prijatelj. Smešten u srcu Saut Biča na svetski poznatom Majami Biču, nalazi se luksuzni butik hotel sa afinitetom za umetnost, kulturu i pse. Hotel Betsi podstiče goste da donesu svoje kučiće na imanje, gde će ih dočekati zlatni retriveri Roza i Betsi.

Le Bristol Paris, Francuska

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peggy (@pissedpeggy)

Naravno, i Pariz je na listi. I, naravno, životinja u rezidenciji pariskog imanja je francuska mačka po imenu Sokrat čija elegancija i sofisticiranost jesu arhetip Parižana. Prethodnik je bio njegov otac Fa-raon. Sedmomesečno mače ušlo je u svačija srca i opisano je kao „veoma srećno, radoznalo o svetu oko sebe, ako ne i malo stidljivo“.

Renaissance Wind Creek Aruba Resort, Aruba

Došao je red na egzotična stvorenja. Krenimo na putovanje na Karibe. Držeći se teme sa egzotičnom prirodom ostrvske zemlje, stanovnici ovog odmarališta su flamingosi. Prelepe, svetle, smele ptice. Gosti mogu da rezervišu sesiju sa prelepim ružičastim flamingima za fotografisanje i hranjenje. Renaissance Vind Creek Aruba Resort zauzima tropski raj od 40 hektara koji se naziva „Renesansno ostrvo“.

Capella Singapore, Singapur

Sledeća na listi je Kapela Singapur. Dodajući zadivljujući pogled na obalu imanja, stalni paunovi su dobri kandidati za najlepši aspekt luksuznog svetilišta. Očekujte da ćete se "družiti" sa paunovima tokom obroka ili u vašoj vili, piše malaysia.news.yahoo.com

The Gleneagles Hotel, Engleska

Ovo prelepo luksuzno seosko imanje je cenjena banja i idealna destinacija za golf. Što se tiče hotelskih životinja u rezidenciji, ovo poseduje konje i pse. Kao deo konjičkih aktivnosti na imanju, hotel nudi opciju gde gosti mogu iznajmiti i ponija na nekoliko sati.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike