Ako ste ikada maštali da spavate među bandom lenjivaca, postoji mesto gde možete upravo to

21.09.2022

09:34

0

Neopisivo iskustvo

Ako ste ikada maštali da spavate među bandom lenjivaca, postoji mesto gde možete upravo to
profimedia-0191438232 - Copyright Profimedia

Ako ste ikad zamišljali kako izgleda prespavati u prirodi okruženi divljim životinjama, spavanje s ljenjivcima moglo bi biti baš ono što tražite. Znate, slatke male životinje koje samo dremaju i jedu po ceo dan.

Lenjivci su, sasvim logično, lenji, sporo se kreću i uživaju u čestim dremkama zbog čega imaju lošu reputaciju što je potpuno nepravedno. Jer jednom kada vidite lenjivca u stvarnom životu, bićete potpuno očarani ovim divnim stvorenjima.

Profimedia
 

Zoological Wildlife Conservation Center u Oregonu odlučio je da u svoju ponudu uvrsti spavanje sa lenjivcima. Gosti koji se odluče na ovo jedinstveno iskustvo dobiće priliku da posmatraju ova spora bića u svom prirodnom okrženju, ali i da se upuste u interakciju s njima. Ipak, nikome nije dozvoljeno da uznemirava ove neobične vrste u onom što najviše vole, da spavaju.

Profimedia
 

Cena ovog iskustva ipak nije toliko jeftina, pa će onaj ko se odluči na dremku sa simpatičnim uspavnim životinjama morati da izdvoji više od 500 eura za jednu noć, a od Centra dobija šator, edukaciju s članom osoblja, susret s još jednim misterioznim bićem iz divljine (a vrsta zavisi od toga koje su trenutno životinje u centru) i mogućnost hranjenja lenjivaca.

A kako je ipak u pitanju svet lenjivaca, spremite se na ozbiljnu partiju spavanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike