Astrolozi otkrivaju koji vam je najsrećniji dan u septembru i šta da očekujete

05.09.2022

14:05

0

Zvezde su vam posebno naklonjene baš tog jednog dana

Astrolozi otkrivaju koji vam je najsrećniji dan u septembru i šta da očekujete
woman-gda0c4cb9c_1280 - Copyright Pixabay

Ovan, subota 10. septembar

Pun Mesec u Ribama aktivira sferu duhovnosti u vašem životu i daje vam podsticaj za rad na sebi u duhovnom smislu. Što više budete shvatali zašto se stvari odvijaju na način na koji se odvijaju, to ćete biti sposobniji da krenete napred. Iako je vaš znak impulsivniji od ostalih vatrenih znakova, zaista možete nešto naučiti iz svega što doživite, a ovaj dan vam pruža priliku upravo za to.

Bik, nedelja 25. septembar

Mlad Mesec u Vagi je na vrhuncu i traži od vas da stavite zdravlje na prvo mesto. Pritom se ne misli samo na telesno zdravlje, već i na mentalno i emocionalno. Neka zdravlje bude na prvom mestu u svakoj odluci koju donosite. Ovaj mesec je novi početak u traženju onoga zbog čega se osjećate najbolje. Odredite prioritete kako bi uvek bili puni energije i psihički jaki, a ovaj dan iskoristite za relaksaciju.

Pexels
 

Blizanci, petak 9. septembar

Pun Mesec u Ribama za Blizance znači veliku priliku za napredovanje u karijeri. Možda postoje neke komponente zbog kojih bi trebalo da budete fleksibilniji u svom pristupu kako bi svemir imao više prostora da vam pomogne da se ostvarite u najboljem smislu. Najveće prilike često se mogu propustiti zbog straha, stoga dopustite sebi da zgrabite sve dobro što vam se nađe na putu.

Rak, sreda 28. septembar

Retrogradni Jupiter u Ovnu poklapa se sa retrogradnim Uranom u Biku, aktivirajući vaše financije. To bi za vas moglo značiti ponovno pregovaranje o uslovima ili čak povratak na radno mesto nakon određenog vremenskog razdoblja. Energija se krajem meseca kod vas prebacuje na korišćenje onoga što ste iskusili u prošlosti kako bi mogli da stvorite finansijski bogatiju budućnost.

Unsplash
 

Lav, četvrtak 22. septembar

Sezona Vage znači da će vam tokom septembra komunikacije biti u fokusu. Položaj ove planete utiče na način na koji razmišljate pa i na vrste razgoovora koje vodite. Takođe, pomaže da bolje čujete i razumete druge. Ovaj dar slušanja i razumevanja omogućava vam da drugima saopštite ono što vam je zaista važno, a to će vam pak pružiti srećnu priliku koju ste dugo čekali.

Devica, četvrtak 29. septembar

Venera u Vagi skreće vašu pažnju na finansije, koje su vam visoko pri vrhu vaših životnih vrednosti. To je ono što vam je potrebno u životu kako biste imali osećaj da su vaše potrebe zadovoljene. Tokom ovog tranzita pruža vam se idealna prilika da bolje razmislite o svom budžetu i napravite nužna prilagođavanja. Čineći to, zapravo šaljete drugačiju vibraciju u svemir što vam omogućava da na kraju privučete u život dobre stvari.

Profimedia
 

Vaga, 29. septembra

Krenuli ste putem rasta i čini se da vas krajem septembra čekaju neki veliki, prosvetljujući trenuci koji će vam otkriti kako da se brinete o sebi na nov i dubok način.

Škorpion, subota 3. septembar

Tokom ovog dana, ali i onih u ostatku meseca, intenzivno razmišljate o odnosima koji su vam najbitnijii i tako će vam se iskristalisati i to na koga zapravo možete uvek da računate. Možda ćete čak i proširiti svoj krug najbližih osoba.

Strelac, ponedeljak 5. septembar

Tranzit Venere u Devicu, u prvoj nedelji septembra, odlična je prilika za napredovanje u karijeri. Vreme je da preuzmete rizike koji će na kraju rezultirati nagradama i napredovanjima. Bilo da se radi o novom poslu ili zaokretu u karijeri, došao je trenutak da se oslonite na svoje samopouzdanje i krenete napred.

Olaf Šolc; Profimedia
 

Jarac, subota 24. septembar

Energija Vage upravlja tvojom karijerom i finanscijama, a s obzirom na izlazak mladog Meseca tog dana, doživećete velike trenutke inspiracije te će vam se pružiti prilika da napredujete u karijeri i razvijete svoj posao do neslućenih granica. Novac i uspeh nisu najvažnije stvari u životu, ali energija koju osećate kada ste zadovoljni na poslovnom planu, čini da se i u ostalim sferama života stvari kreću na bolje.

Vodolija, četvrtak 29. septembar

Ovaj dan je prilika da poradite na nabitnijoj vezi svog života, onoj sa samom sobom. Do sada ste fokus stavljali na intimnost koju imate u romantičnom odnosu, ali u septembru zvezde traže da se fokusirate na vezu sa sobom. Što je ona bolja to će i vama biti bolje u svim aspektima života.

Pixabay
 

Ribe, subota 17. septembar

Energija Blizanaca snažno će uticati na vaš život tokom sledećih nekoliko meseci, odnosno sve dok traje vladavina Marsa. Ovo je poslednja Mesečeva četvrtina, što vam pomaže da otpustite ono što morate, kako bi se razvila do najbolje verzije sebe. Možda je vreme da jednostavno odustanete od pokušaja da stvari radite na određeni način i umesto toga prihvatite sve kako jeste, kako bi počelo da vam u život dolazi ono što zaista želite.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike