Ova 3 znaka Zodijaka u narednom periodu očekuje ljubavni brodolom

04.09.2022

11:20

0

Autor: 24sedam

Astrolozi tvrde da se spremimo za „paljbu“ Amorovih strela, ali i razvode, nagle raskide i prevare u dugim vezama

Ova 3 znaka Zodijaka u narednom periodu očekuje ljubavni brodolom
Raskid veze - Copyright Profimedia

Septembar uveliko stigao a osim retrogradnog Merkura koji stupa na snagu 9. septembra, očekuju nas i brojne promene i turbulencije na ljubavnom planu.

Naime, septembar kao odjava leta i najava jeseni doneće i značajne astrološke promene. Septembar najviše će bite turbulentan po pitanju emotivnih odnosa najpre zbog uticaja Venere. Posebno će se ovi ljubavni aspekti odraziti na tri horoskopska znaka.

Pixabay
 

Ovan

Vatreni znak Ovan, poznat po svojoj tvrdoglavosti i strastvenosti, moraće da svoje loše karakteristike ukroti ako želi da ostane u emotivnom odnosu u kojem je do sada.

Naime, pripadnici ovog znaka biće preterano osetljivi i spremni za sukobe ni oko čega, a i najmanje sitnice i problemi u vezi činiće im se kao ogromni problemi. Zbog toga bi, u kombinaciji s njihovom raspaljivom prirodom, moglo doći do naglih prekida, ali i mirenja.

Sve u svemu, Ovnove tokom vladavine astrološke Device čeka pravi haos kada je reč o ljubavnim vezama vodite racuna i sta radite ali i o cemu razmiljate kada nesto kazete nemojte posle da se kajete.

Pixabay
 

Rak

Prema mnogim tumačenjima Rakovi su najnežniji znak Zodijaka. Rođeni emotivci sa jakom empatijom osećaju ljude i svet oko sebe snažnim intenzitetom, a septembar bi im mogao biti najemotivniji mesec u godini – i to ne iz dobrih razloga.

Predstojeći period biće vrlo naporan, zato morate da ostanete čvrsto sa obe noge na zemlji. Biće trenutaka kada ćete misliti da više ne možete da izdržite.

Biće puno stresnih i napetih situacija samo mirne glave razmislite , a vi se potrudite da ih savladate i budete staloženi.Napete situacije uticaće i na odnos sa partnerom, a mogući su raskidi veza ili razvodi. Budite oprezni, nemojte posle da se kajete.

Rakove čekaju neprijatna iznenađenja i saznanja o tome da ih partneri varaju, pa će dolaziti do dramatičnih prekida. Iako im se može učiniti kako im se svet srušio, zapravo će promene na emotivnom planu dugoročno za njih imati pozitivan učinak.

Pixabay
 

Vaga

Uvek spremne na kompromise i ustupke, horoskopske Vage u septembru ove godine počeće da istražuju svoju strastvenu prirodu. Vage koje su sklone flertu, ovog septembra biće živahnije nego ikad pre. Želeće da izlaze što više, da se druže i upoznaju nove ljude.Pred vama će biti odlične šanse, potrebno je samo da ih prepoznate.

Vrlo lako se mogu zaljubiti ovog septembra.Vage koje nemaju partnere biće u dilemi, da li da odustanu od potrage za srodnom dušom ili da nastave da odlaze na iscrpljujuće ljubavne sastanke, nadajući se da će tog puta biti onaj pravi.

Biće često zbunjene i u krugu snažnih emocija, kojima bi trebalo da se prepuste jer u ovom periodu mogu da započnu jako lepu ljubavnu priču.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike