Ovi horoskopski znaci imaju najviše sreće u ljubavi

03.09.2022

11:04

0

Zvezde su uredile da neki horoskopski znakovi imaju više uspeha u pronalaženju idealnog partnera

Ovi horoskopski znaci imaju najviše sreće u ljubavi
pexels-роман-микрюков-8653130 - Copyright Pexels

Jarac

Iako su Jarčevi poznati po tome što su oprezni, oni izgleda imaju šesto čulo kada se radi o ljubavi. Oni proučavaju ljude i mogu da naprave razliku između osobe koja se pretvara da je fina i one koja je zaista fina. Jarčevi imaju uvrnut smisao za humor i žele da to ima i njihov partner. Uz sebe hoće nekoga ko će ih podržati u vreme krize, ko će moći da ih nasmeje i s kim će moći da provedu kvalitetno vreme. Kada Jarac bira, on bira mudro.

Unsplash
 

Ribe

Romantika i ljubav su na vrhu liste prioriteta za Ribe. I one se oslanjaju na instinkt koji im nepogrešivo govori ko će im pružiti ljubav. Ovaj znak Zodijaka je intuitivan i ime da vidi ispod površine. Kada se Ribe oslone na svoj unutrašnji glas, umeju da izaberu savršenog partnera za sebe. Sa druge strane, kada zanemare instinkt i slušaju savete drugih ljudi, najčešće pogreše u izboru.

Profimedia
 

Devica

Device imaju odličan ukus kada je izbor partnera u pitanju, ali ne zato što imaju sreće. One su radile na svojim sposobnostima koje im omogućavaju da nađu najbolju osobu za sebe. Device su senzitivne, pametne i uče iz svojih grešaka. One prate svoje srce i imaju sve činjenice, a primećuju i mnoge stvari koje drugima promiču. Oni koji su otpočeli vezu sa Devicom obično nisu svesni da je taj početak samo probni period, jer će se ovaj znak Zodijaka opustiti i posvetiti tek kad ustanovi da je u tom partneru pronašao sve što traži.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cicimici.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike