Ovnovi gledaju direktno u oči, Bikovi se mršte, Device cupkaju i vrte kosu... Govor tela razotkriva horoskopske znake

31.08.2022

14:32

0

Autor: 24sedam

Ovan uvek ima siguran i odlučan nastup, slično je i sa Lavom, dok su kod Device gestikulacije minimalne

Ovnovi gledaju direktno u oči, Bikovi se mršte, Device cupkaju i vrte kosu... Govor tela razotkriva horoskopske znake
profimedia-0300207009 - Copyright Profimedia

Vaš način ophođenja prema ljudima, vaše držanje, ali i vaša gestikulacija, mogu mnogo toga reći o vama. U prvom redu, mogu otkriti vaš horoskopski znak. Svaki horoskopski znak ima neku svoju specifičnost koji ga izdvaja od ostalih.

Ovan je znak koji karakterišu spretni i živahni pokreti. Dok razgovara, gleda sagovornika u oči. Kreće se brzim i žustrim koracima, glavom prema napred i uvek želi da bude ispred drugih.

Kod Bika je naročito izražen govor lica: pogled je vrlo rečit, mrštenje je izraženo kada nečim nije zadovoljan, kao i podignuta obrva. Pokretima i gestikulacijama Bik najčešće ne otkriva svoju erotičnost i senzualnost.

Pixabay
 

Blizanci govorom tela najviše otkrivaju o sebi. Brbljivi su, duhoviti i veseli, ruke su im stalno u pokretu. Često se premeštaju s noge na nogu i uvek nešto drže u ruci.

Iz gestikulacija i pokreta teško se može dokučiti šta je Raku na umu. Neće sebi dopustiti da se razotkrije govorom tela. Vrlo često je to posledica nesigurnosti. Senzualnost se kod Raka može naslutiti promenom boje glasa, čvršćim stiskom ruke, dužim pogledom...

Lav svojim nastupom jako dobro zna kako da stvori povoljnu sliku o sebi, želi da pokaže autoritet, uzvišenost i sposobnost. Pomno se brine o svakom detalju na svome telu, prenosi aura.ba.

Profimedia
 

Kod Device su gestikulacije i mimika često minimalni. Ali, i iz malo pokreta koje učini, puno toga se može pročitati. Neretko ne može da prikrije unutrašnju nervozu, pa pocupkuje ili rukom prolazi kroz kosu.

Vaga je naročito uspešna u privlačenju suprotnog pola govorom tela. Želi da se dopadne drugima s tim da je žena više distancirana, iako zna i očijukati, dok je muškarac otvoreniji i direktniji.

Škorpionu je govor tela otvoren i direktan, ali s određenom dozom tajnovitosti, kao da nešto želi da sakrije. U napetim situacijama, ruke će prekrstiti ispod pazuha, usne stisnuti, a pogled će mu odlutati u daljinu.

Profimedia
 

Pravo držanje, vedrina i samopouzdanje, odlike su Strelca. Kada ih neko privlači, ne libe se da otvoreno pokažu da žele da budu u blizini neke osobe.

Jarac ima gotovo vojnički uvežbane pokrete, ali kada mu se neko sviđa, ta njegova koncentrisanost opada. Sva događanja vezana za karijeru izrazito utiču na promene u njegovom držanju i hodu.

Kako se oseća, tako se Vodolija i ponaša. Bez obzira na okolnosti i društvo u kojem se nalazi. Ali, s vremenom, kada dođe u poznije godine, više je krasi staloženost i hladnokrvnost.

Ribe imaju dinamičan i otvoren pristup prema drugim osobama. Njihova potreba za srodnom dušom tera ih da kontaktiraju i sa potpunim strancima, ali u gestikulaciji nikada ne preteruju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike