Ovi horoskopski znaci su užasni u vezama

03.09.2022

17:12

0

Prema astrologiji, svaki horoskopski znak sledi svoje obrasce u emotivnim odnosima

Ovi horoskopski znaci su užasni u vezama
Kada je vreme za raskid? - Copyright Profimedia

Pojedinci koji su rođeni u određenim horoskopskim znacima imaju problema s predanošću ili žive u nekom svom svetu te teško prihvataju realnost. Vole svoj prostor, nezavisnost i slobodu, a to se odražava i na njihove emotivne odnose.

Ovan

Pripadnici ovog znaka poznati su po svojoj čvrstoj volji i pomalo su svojeglavi. Nisu preterano oduševljeni idejom o tome da udovolje tuđim osećanjima i interesima. Impulsivni su, skloni avanturama i jako ih je teško pratiti.

Profimedia
 

Blizanci

Blizanci mnogo vole svoju slobodu i nezavisnost i brzo im sve dosadi. Znatiželjni su i njihovom umu stalno treba neka akcija. Ne veruju u monogamiju i žele da izlaze sa svima. Ne vole da budu vezani niti im se sviđa ideja o tome da čitav život provedu samo s jednom osobom.

Profimedia
 

Strelac

Ljudi rođeni u znaku Strijelca su hedonisti i život je za njih radost. Oni samo žele dobro da se zabavljaju pa nisu zainteresovani za upuštanje u kompleksne odnose. Žele biti slobodni, zabavljati se i uživati u životu. Ne vole predanost niti preteranu dozu odgovornosti.

Profimedia
 

Ribe

Sanjive Ribe su pomalo nesigurne i previše razmišljaju, a to se odražava i na njihov ljubavni život. Ono što se dešava u njihovoj glavi uglavnom nema veze s realnošću pa ponekad stvaraju probleme tamo gde ih nema. U vezama su nedosledni i često ih sabotiraju svojim avanturističkim načinom života.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike