Kim Kardašijan urgirala da joj se ozvaniči da je ponovo sama: Reči Kanjea Vesta je i ne dotiču!

14.12.2021

07:05

0

Poznata crnka pokrenula je brakorazvodnu parnicu još 19. februara, navodeći „nepremostive razlike" kao razlog zašto

Kim Kardašijan urgirala da joj se ozvaniči da je ponovo sama: Reči Kanjea Vesta je i ne dotiču!
profimedia-0643044426 - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan zatražila je da joj se ozvaniči da je ponovo sama, u jeku priča o novoj vezi s Pitom Dejvidsonom, a a sa druge strane i tokom brakorazvodne parnice s Kanjeom Vestom.

Reper, naime, „ne spušta loptu" i na sve načine pokušava da ponovo „okupi svoju porodicu", međutim - nju to gotovo da i ne zanima, prema tvrdnjama izvora za „E!News", jer je 10. decembra rešila da se i zvanično ponovo vodi kao „sama i slobodna", prenose strani mediji. Svakako, prema daljim navodima, s bivšim suprugom nastavlja da pregovara oko starateljstva nad decom, kao i oko podele imovine. 

Ipak više neće biti Vest?

Takođe, Kim je zatražila i da „se vrati" samo na devojačko prezime, Kardašijan, te „skine" Kanjeovo. Iako je ranije važilo da ostaje Vest kako bi se prezivala isto kao i njena deca, izgeda da je u potpunosti okrenula novi list, posle nekolicine drama koju joj je „Je" u poslednje vreme priredio.

Kim i Kanje su, podsećanja radi, u braku dobili čestvoro dece - ćerke Nort i Čikago, te sinove Psalma i Sejnta. Naizgled, kada je razvod u pitanju, pronašli su zajednički jezik što se imovine tiče - od trenutka kada je Kim kupila njihovu kuću u Hiden hilsu za 23 miliona dolara, u oktobru.

U novembru, međutim, Kanje je napravio haos ističući javno kako i dalje smatra Kardašijanovu svojom suprugom, jer „ne postoje papiri koji dokazuju suprotno".

Kim Kardašijan Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike