Cirkus! Goga Sekulić o novim pevačima i svojim hitovima: Za album sam dala kao za jedan stan u Beogradu

16.12.2021

19:48

0

Pevačica kaže da je sve stekla svojim radom, oduvek se držala zlatne sredine, a kako kaže, cene hitova su velike, a nema ih

Cirkus! Goga Sekulić o novim pevačima i svojim hitovima: Za album sam dala kao za jedan stan u Beogradu
pink_novogodisnji_program_15122021_0087 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Goga Sekulić nedavno je svom nasledniku Vasilij Andreju priredila slavlje povodom trećeg rođendana. Ona ne krije da je ponosna na svog sina, a za okupljene medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam ona otkriva da li bi volela da maleni sinčić krenuti stopama roditelja.

- Dečačić je super, napunio je tri godine, proslavili smo mu rođendan. On je veselo dete. Ne stižem da idem u teretanu, ali zbog Vasilija sam stalno u pokretu. Nema tu šta bi mi voleli, deca obično budu kontra od onoga što bi roditelji. Sad za rođendan mu je moja advokatica donela mikrofon, a ja sam u fazonu: „A jao, zašto ovo?” Šalu na stranu. Sport je uvek dobrodošao, zbog zdravlja, videćemo, još je mali. Usmeravaćemo ga tako da bude noramalan i skroman dečko, pošten, a kad napuni 18 godina, kad bude stariji, neka sam odluči. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 

S obzirom da je na javnoj sceni sve više novih pevača, Goga ima svoj stav o novim, „potencijalnim zvezdama”. 

- Za sve je kriva publika i rijaliti. Ja nemam ništa protiv, ja sam i sama učestvovala u jednom takvom projektu. Prosto žele da budu poznati po svaku cenu. Nemam ništa protiv, ali danas svako može da peva i meni je to tužno, zaista. Ja sam preko 20 godina na sceni, pored truda i rada, dosta je novca uloženo u albume, nije bilo ranije singlova, morao si da izdaš album, da bi bio rame uz rame sa ozbijnom ekipom. Sve to košta, marketing, spotovi i onda se pojavi neko nov, ne zna da peva, snimi pesmu i ona je pevačica i to je po mom mišljenju cirkus - kaže Goga, pa otkriva da li je zarad karijere morala nečega da se odrekne. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ničega se nisam odrekla zarad karijere. Ja sam završila ekonomski fakultet, solo pevanje, svi znaju da mi mama odlično peva. Tata nije toliko podržavao estradu, jer je bio u tome i znao je šta se dešava. Imala sam u karijeri i uspone i padove, ali opet zadržavam neku zlatnu sredinu. Nisam spremna zarad karijere da budem u klanovima i grupama, da bih bila na bilbordima po gradu. Sve što radim, radim sama, tata mi je na početku karijere pomagao - kaže ona. 

Kako je objasnila, njeni saradnici su i te kako skupi, te je za svaku svoju pesmu morala da izdvoji pozamašnu sumu novca, a album ju je čak i koštao kao jedan skuplji stan u srpskoj prestonici, što će reći čak i oko 100.000 evra.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Dešavalo mi se da kupim pesmu, pa sam je otplaćivala od nastupa, ili da podignem kredit. Ja se toga ne stidim. Ispašće sada da sam neskromna, ali sve moje pesme su skupe. Marina Tucaković, Futa, Mili, Željko Joksimović, grupa Zana, Kobac, Saša Lazić, Džala i Buba, Cobi, svi su oni skupi saradnici. Nekad se i cenkam, pa mi i zafali refren, šalim se. Ja se ne cenkam (smeh). Cene su jake, a hitova nema. Jedan album bez spota i marketinga je bio u visini jednog skupljeg stana u Beogradu. 

Sekulićeva kaže da joj Ekonomski fakultet nije mnogo toga doneo, ali ona voli da uči i da se usavršava, pa otkriva i da je trenutno u školskoj klupi. 

- Lepo je imati školu. Moram da vam kažem da sam sad upisala Internet Akademiju, studenti su bili u šoku kada su videli Gogu Sekulić na predavanju. Ponovo sam u klupi, želela sam da vidim šta se dešava oko marketinga, biznis planera, ali prioritet mi je sin. Kada bih morala da biram između karijere i porodice, izabrala bih porodicu. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike