Luksuz i raskoš: U milionskoj vili gradonačelnika Banjaluke naše poznate pevačice snimale spotove (VIDEO)

08.11.2021

14:48

0

Autor: Marija Mitić

Kuća se procenjuje na nekoliko miliona evra, u njoj se nalaze skupocene skulpture i slike, ali i zlatni lusteri i stepenice

Luksuz i raskoš: U milionskoj vili gradonačelnika Banjaluke naše poznate pevačice snimale spotove (VIDEO)
drasko stanivukovic vila goga - Copyright 24sedam/RINA/YouTube/Area 7 Entertainment

Nakon što se malo primirila hajka oko veze pevačice Tanje Savić i političara Draška Stanivukovića, jedna fotografija koja je isplivala je probudila sumnje da su ponovo u vezi. Od tada javnost ne prestaje da intrigira gradonačelnikova imovina, kao i velika i luksuzna vila koju poseduje u Banjaluci, tačnije u banjalučkom naselju Petrićevac.

Ova luksuzna vila je u posedu Draškovog oca, koji se bavi privatnim biznisom. Procenjuje se na nekoliko miliona evra, u njoj se nalaze skupocene skulpture i slike, ali i zlatni lusteri i stepenice.

Kako je Stanivuković ranije potvrdio za ATV, u njegovoj vili su snimljena tri muzička spota, a fotografisano je čak 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi i dve veridbe. Gradonačelnik je tom prilikom naglasio da ustupljivanje raskošne vile nikome nije bilo naplaćeno, te da je ona do sada bila otvorena za sve koji su želeleli da snime video ili fotografije za njihove bitne događaje potpuno besplatno.

 

I naša pevačica Goga Sekulić snimila je spot u Draškovoj vili, 2017. godine, za pesmu "Dečko moj", gde se vide njene pojedinosti i sam enterijer.

 

 

Podsetimo, juče je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Tanja Savić obnovila romansu Draškom Stanivukovićem, a tome svedoče i njihove zajedničke fotografije koje su isplivale u javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike