Goga Sekulić za 24sedam: Marina Tucaković mi je napravila najveće hitove, bila je lafčina i legenda

19.09.2021

19:48 >> 20:06

0

Pevačica se prisetila kada je prvi put upoznala hitmejkerku i njenog supruga Futu i šta su uradili za nju

Goga Sekulić za 24sedam: Marina Tucaković mi je napravila najveće hitove, bila je lafčina i legenda
Copyright Goga Sekulić, printscreen ,,Sceniranje"

Marina Tucaković, čuveni tekstopisac i autorka mnogih hitova naših pevača, preminula je večeras u 67. godini. Marina se godinama unazad borila sa karcinomom, a pre nekoliko dana je hospitalizovana u bolnici “Dragiša Mišović” gde se borila sa koronom.

Marina Tucaković, Antonio Ahel/ATAImages

Mnoge je vest o njenoj smrti pogodila, a među njima je puno pevača kojima je pomogla u karijeri kada im je stvorila najveće hitove. Jedna od njih je Goga Sekulić, koja se oglasila za 24sedam i otkrila po čemu će pamtiti Marinu.

– Mnogo mi je žao. Baš sam je volela. Lafčina i legenda. Upoznala sam Futu i nju davne 1995. godine, bili su na mom nastupu, a ja klinka. Kada sam odlučila da snimim album, otišla sam kod njih. Napravila mi je najveće hitove u karijeri. Hvala joj, mnogo će nedostajati – izjavila je Goga za 24sedam.

Goga Sekulić, Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, pre nekoliko dana je Marinin sin Laća na svom Tviter nalogu napisao da mu majka ima gušenje i tražio pomoć. Hitna je brzo stigla, Marina je prevezena u bolnicu, a istog dana se saznalo da je obolela od korone. U javnosti su se pojavljivale oprečne informacije o njenom zdravstvenom stanju, ali nažalost ovu životnu bitku nije dobila.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike