Goga se uvek snađe: Zajmila od oca, prijatelja, dizala kredit, prodavala kola - pa ulagala u karijeru!

13.06.2021

20:15 >> 19:54

0

Iako je mnogo onih koji veruju da pevači mogu da nadoknade manjak za jednu noć, Sekulićeva objašnjava da situacija nije baš takva

Goga se uvek snađe: Zajmila od oca, prijatelja, dizala kredit, prodavala kola - pa ulagala u karijeru!
Copyright Goga Sekulić, printscreen ,,Sceniranje"

Govoreći o svom životu i karijeri kao gošća jedne emisije, Goga Sekulić je naglasila da nije baš svim pevačima lako da dođu do novca i da je u više navrata i sama morala da se zajmi da bi objavila album.

– Za „Gaćice” sam morala da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro odplatila, jer sam imala i kredit za stan – počela je ona u „Sceniranju”, pa dodala da u svetu šou biznisa nije sve tako kao glamurozno, što možda izgleda: Svi kažu da mi novac nadoknadimo za jedno veče, ali to nije istina. Ulaganja su velika. Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji. Nije da to meni neko pokloni, nego ja to pozajmim, pa uredno vratim – objasnila je ona.

Pročitajte još:

Zatim, osvrnula se i na dašnje pesme, koje je žestoko iskritikovala.

– Nekada su se svi stideli da izgovore ime moje pesme „Gaćice”, a danas je ona gospodska pesma – naglasila je Sekulićeva, pa ispričala i kako je svojevremeno morala da proda auto kako Marini Tucaković ne bi ostala dužna.

– Kada sam uradila pesmu, morala sam da prodam auto da ne bih ostala dužna. Bilo mi je žao. A kada sam divljala sa A8 po gradu tad su svi pitali ko stoji iza mene… Iza mene stojim ja! Nikad me nisu jurili za novac, ljudi su jako korektni. Desio se i prelep gest, od Saše Lazića sam dobila i prelepu baladu – priča Goga.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike