Kris Not objasnio! Razlog zašto Keri u stvari nije zvala Hitnu

16.12.2021

07:15

0

Pojedinci su od šoka konsultovali i kardiologa, pošto su pogledali prvu epizodu dugo iščekivanog nastavka čuvenog serijala

Kris Not objasnio! Razlog zašto Keri u stvari nije zvala Hitnu
profimedia-0138129412 - Copyright Profimedia

Malo je onih koji nisu ostali zatečeni po završetku prve epizode serijala „And just like that". Naime, „poslednji pogled" koji su Keri Bredšo i Zverka razmenili probudio je i bes kod pojedinih fanova, koji se i dalje ne mire sa činjenicom da Džona Džejmsa Prestona više neće gledati.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su „podigli bunu" na društvenim mrežama, pitajući se zašto glavna junakinja (koju tumači Sara Džesika Parker) nije iz istih stopa pozvala i Hitnu pomoć, kad je videla da joj muž (Kris Not) umire od srčanog udara. „E!News" je, takođe, kontaktirao i kardiologa te se raspitao šta bi se desilo u tom slučaju, samo da bi dobio odgovor da bi, u okolnostima kakve su bile, on svakako preminuo...

Podsećanja radi, Keri je zatekla Zverku u sedećem položaju kraj tuša, po povratku u zajednički stan. Stravičan prizor je u njoj isprva, naizgled, probudio nevericu, nakon čega je kroz vrisak izgovorila njegovo ime. Zatim, on je umro na njenim rukama.

Zašto?

Not je, ne bi li između ostalog i smirio gledaoce, prokomentarisao ovu scenu, pa objasnio za „Vog" zašto se sve odvilo tako kako jeste. Prisećajući se razgovora koji su obavili on i reditelj Majkl Patrik King, rekao je:

- Jedna stvar oko koje smo se složili je ta da bi bilo dobro da to bude neki „Boni i Klajd" momenat. Kada oboje znaju da je kraj.

- Znali smo i da nikako ne bi trebalo da umrem sam u kupatilu. Naprosto je morao da se desi momenat bez ijedne reči, bez nekog „limunada" dijaloga. Samo pogled... I mislim da je King sve to prelepo „spakovao" - dodao je.


- Oboma nam je bilo važno da to bude nekako poetski, a ne da dođe kući i zatekne me. Inače, sve ostalo što ste videli je čista hemija koja vlada između nas, jer se dugo i dobro znamo - zaključio je glumac.
Kris Not Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike