Sara Džesika Parker, prvi put posle smrti Vilija Garsona: Otkrila šta joj je poslednje rekao (FOTO)

25.09.2021

08:25

0

Glumac koji je svetsku slavu stekao u ulozi Stenforda Bleča, najboljeg prijatelja Keri Bredšo u seriji „Seks i grad", preminuo je 21. septembra. Koleginica i prijateljica danima je tražila reči, kojima bi se oprostila od njega...

Sara Džesika Parker, prvi put posle smrti Vilija Garsona: Otkrila šta joj je poslednje rekao (FOTO)
Sara Džesika Parker - Copyright Profimedia

Sara Džesika Parker, čuvena Keri Bredšo iz serije „Seks i grad", nepunih nedelju dana od smrti kolege i prijatelja Vilija Garsona, oglasila se na Instagramu pa otvorila dušu. Vili je preminuo posle lavovske borbe s kancerom, a pošto je čula tužne vesti - Sara je zanemela.

Otkriven uzrok smrti zvezde serije „Seks i grad": Potresna poruka usvojenog sina slomila i najhrabrije (FOTO)

U kratkoj ispovesti na pomenutoj društvenij mreži je istakla da je ta tišina, između ostalog, bila „odgovor na veliki gubitak, s kojim se i dalje teško nosi".

- Nepodnošljivo. Nekad je i tišina velika reakcija. Na muku. Pokazatelj koliki je to gubitak, posle i više od tri decenije prijateljstva. Pravog prijateljstva, sa svim tajnama, avanturama, koncertima, putovanjima, obrocima, kasnim pozivima, roditeljstvom... Godinama provedenim na setu (kod Keri u stanu) i smejanju do kasno u noć kao Stenford i Keri, ali i kao Vili i Sara... Sve će mi tvoje nedostajati. Vrtim u krug naše poslednje trenutke. Pročitaću ponovo svaku poruku koju smo razmenili u tvojim poslednjim danima, ispisati razgovore. Tvoje odsustvo ću da ispunim sećanjima... Šaljem puno ljubavi i saučešće tebi, dragi Nejtane. Bio si i bićeš svetlo Vilijevog života, njegovo najveće dostignuće, tvoj tata. Ovo mi je poslednje rekao. „Svuda lepih narukvica". Da. Počivaj u miru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Ovom porukom, koju je objavila uz niz starih fotografija, izazvala je brojne reakcije kako prijatelja, tako i fanova. U komentarima, nizala su se srca, kao i emotikoni koji plaču.

Sara Džesika Parker ne prihvata smrt kolege Garsona: Nisam spremna na ovo... (FOTO)

Nisu kao druga deca poznatih: Sara Džesika Parker objavila fotografije sina i ćerki, jednim detaljem oduševili

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike