Stenijeva smrt im je napravila džumbus! Otkrivena njegova sudbina u seriji „Seks i grad"

07.12.2021

07:03

1

Glumac je preminuo 21. septembra i usred snimanja

Stenijeva smrt im je napravila džumbus! Otkrivena njegova sudbina u seriji „Seks i grad"
profimedia-0624972011 - Copyright Profimedia

Vili Garson, poznatiji kao Stenford Bleč iz serije „Seks i grad", preminuo je u septembru tekuće godine, dok se nastavak čuvenog serijala još snimao. Najbliže, među kojima su i brojne kolege, veoma je bilo pogodilo to što je izgubio borbu s opakom bolešću.

Njegova smrt, takođe, i te kako je uticala i na dalje snimanje, a fanovi su se neko vreme pitali hoće li ikako biti spomenuta u seriji. Dosta je i onih koji su verovali da će Keri Bredšo ostati bez najboljeg prijatelja.

Iz tog razloga, oglasio se reditelj Majkl Patrik King i naglasio da to - sigurno neće biti tako.

- Nema preminulih. Niko nije umro, niko - naglasio je King, prenosi „E!News", pa se iz toga zaključuje da simpatični Belč makar na ekranu nastavlja da živi, što je fanove obradovalo.

Vili Garson Profimedia
 

Šta više, na toj se temi kao ekipa nisu mnogo zadržali. Gotovo da nije bilo ni govora o tome da se smrt glumca „prenese" u scenario, a onda i na male ekrane.

Inače, Garson je viđen tokom snimajućih dana sa Sarom Džesikom Parker u Njujorku u julu, a zatim u avgustu rame uz rame s kolegom koji u seriji tumači ulogu njegovog supruga, Mariom Kantoneom.

Profimedia
 

Podsećanja radi, čivena SJP danima se nije oglašavala na društvenim mrežama pošto se pročulo da je Garson preminuo. Zatim, objasnila je kako je i „tišina reakcija".

- Nepodnošljivo. Nekad je i tišina velika reakcija. Na muku. Pokazatelj koliki je to gubitak, posle i više od tri decenije prijateljstva. Pravog prijateljstva, sa svim tajnama, avanturama, koncertima, putovanjima, obrocima, kasnim pozivima, roditeljstvom... Godinama provedenim na setu (kod Keri u stanu) i smejanju do kasno u noć kao Stenford i Keri, ali i kao Vili i Sara... Sve će mi tvoje nedostajati. Vrtim u krug naše poslednje trenutke. Pročitaću ponovo svaku poruku koju smo razmenili tokom tvojih poslednjih dana, ispisati razgovore. Tvoje odsustvo ću da ispunim sećanjima... Šaljem puno ljubavi i saučešće tebi, dragi Nejtane. Bio si i bićeš svetlo Vilijevog života, njegovo najveće dostignuće, bio je tvoj tata. Ovo mi je poslednje rekao. „Svuda lepih narukvica". Da. Počivaj u miru - poručila je Sara Džesika Parker, nedelju dana posle Vilijeve smrti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike