Sara Džesika Parker prvi put o kritikama na račun izgleda: Šta treba, da nestanem, da ne starim?!

08.11.2021

20:21

1

Autor: Marija Mitić

Glumicu su izrevoltirali negativni komentari

Sara Džesika Parker prvi put o kritikama na račun izgleda: Šta treba, da nestanem, da ne starim?!
sara - Copyright Profimedia

Saru Džesiku Parker fanovi jedva čekaju da gledaju u novoj sezoni sada već kultne serije "Seks i Grad". Ipak, lavina negativnih komentara koja se pojavila kada su osvanule fotografije glavnih glumica sa seta, pomalo je pokvarila ovo uzbuđenje.

Ni sama Sara nije ostala ravndušna na kritke koje se tiču njihovog izgleda, sede kose i poneke bore - koje ima svaka žena u njihovim godinama.

 

 

- Bilo je toliko mizogenih komentara na račun našeg izgleda koji nikad ne bi bili upućeni nekom muškarcu. Ne znam šta bih uopšte rekla tim ljudima. Seda kosa, seda kosa, seda kosa. Ima li ona sedu kosu? Sedim s Endijem Kohenom i on ima punu glavu sede kose i niko se ne pita zašto - osvrnula se na komentare slavna glumica za magazin "Vogue", čiju naslovnicu za decembar krasi i dodala:

Profimedia
 

 - Čini se kao da gotovo ne žele da budemo ok same sa sobom, bilo da smo odabrale prirodno starenje ili ne. Znam kako izgledam. Nemam izbora. Što da učinim u vezi s tim? Prestanem da starim? Nestanem - upitala se izrevoltirano glumica.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike