Kim Kardašijan uhvaćena s Pitom Dejvidsonom! Propala im priča da nisu par (FOTO/VIDEO)

19.11.2021

19:11

0

Čuvena starleta i trinaest godina mlađi komičar usred dana su se držali za ruke i gledali svoja posla - i tako „pogazili" sve što su do sada tvrdili...

Kim Kardašijan uhvaćena s Pitom Dejvidsonom! Propala im priča da nisu par (FOTO/VIDEO)
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Posle skeča u „SNL-u" tokom kog je „pao" i poljubac, Kim Kardašijan i Pit Dejvidson nekoliko puta su i na razne načine isticali kako nisu zajedno, iako su tamošnji mediji već uveliko brujali o njihovom odnosu. Međutim, prema pisanju „Page Six-a", sada su i zvanično zajedno - kako su se pojavile fotografije i snimci iz jedne šetnje.

 

 

Starleta i trinaest godina mlađi komičar, koji je svojevremeno umalo i „ušao" u bračne vode s Arijanom Grande, držali su se za ruke i gledali svoja posla, pa tako iznova pokrenuli priče o tome - kako njihova ljubav u stvari cveta.

Znaju se već godinama!

Kim i Pit su se upoznai još 2019, na rođendanu Kida Kudija. Ona je na tu žurku došla u pratnji uskoro i zvanično bivšeg supruga, repera Kanjea Vesta.

Sa druge strane, on je pored Arijane, ljubio još i Kejd Bekinsejl, Kaju Gerber, Fibi Dinevor, nabraja dalje tamošnja štampa, a poznat je i po tome što je često imao problema zbog alkohola i droge.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike