Zbog Ane se povukao iz politike i napustio mesto ministra: Mrkonjić je samo jedno želeo da uradi sa njom

30.11.2021

08:47

0

Njihova veza je od prvog dana bila tema javnosti

Zbog Ane se povukao iz politike i napustio mesto ministra: Mrkonjić je samo jedno želeo da uradi sa njom
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Političar Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu, 27. novembra, a vest o njegovoj smrti pogodila je sve koji su ga poznavali. Pevačica Ana Bekuta, koja je bila sa njim u vezi devet godina, kratko se oglasila za domaće medije skrhana bolom. Ovih dana svi pričaju o njihovoj ljubavi, a malo je onih koji se sećaju da se Milutin povukao iz politike da bi bio u vezi sa njom.

Printscreen Instagram/ anabekuta1
 

Naime, na samom početku njihove veze se mnogo pričalo i pisalo o njihovom odnosu, a pevačica je svojevremeno ispričala da je bila kolateralna šteta u celoj priči.

- Bilo je toliko nemira oko nas zbog naslova u medijima. Prestalo je tek kada je Milutin dao ostavku na mesto ministra saobraćaja. Ja sam bila kolateralna šteta, cilj je bio da on ode sa tog mesta. Mrka je izračunao i proračunao da je najbolje to da uradi za nas da bismo dobili taj mir - rekla je ona u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodala da Mrkonjić nikada nije koristio njenu popularnost za političke poene.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- On ima svoje saradnike i ljudi sa kojima je on radio širom eks Jugoslavije. Radio je na pruzi Beograd - Bar, koja je otvorena 1976. godine. Jasno je koliko je on samo tada stekao prijatelja - rekla je Ana.

Još jedna stvar koju je pokojni Mrka promenio zbog Bekute jeste i obeležavanje hrišćanskih praznika.

- Milutin je drugačije vaspitan. On nije obeležavao nijedan praznik kao dete, ali zbog mene slavi Božić. Cenim njegovu doslednost, a on poštuje to što sam ja vernik. Vidi koliko se trudim oko običaja i trpeze, pa uvek sedne za sto da nazdravi. Svake godine očitamo Očenaš, pa Sveti Duh okupa i njega. Milutinova sestra mi je otkrila čak i da je on kršten, bez obzira na to što je komunista - pohvalila se nedavno Ana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike