Na Bekutine oči je skinuo burmu: Ovako je Milutin Mrkonjić pričao o noći kad je upoznao pevačicu

29.11.2021

15:45

4

Par je brzo stekao status jednog od omiljenih s javne scene. U velikoj ljubavi su uživali gotovo čitavu deceniju

Na Bekutine oči je skinuo burmu: Ovako je Milutin Mrkonjić pričao o noći kad je upoznao pevačicu
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić - Copyright Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić ATAImages/Antonio Ahel

Pokojni političar Milutin Mrkonjić nikada nije krio koliko je bio opčinjen pevačicom Anom Bekutom. Njih dvoje su gotovo čitavu poslednju deceniju proveli u velikoj ljubavi, međutim, kako je svojevremeno otkrio, na početku nije baš izgledalo da će biti tako.

Sve dok na njene oči nije skinuo burmu sa ruke i objasnio svoju situaciju, nije imala nameru da mu priđe.

Sklonite ruku, oženjen ste muškarac!

- Jedina s estrade koju nisam znao bila je Ana. Upoznali şmo se na koncertu Šabana Šaulića, ona je došla i uzela mikrofon. Pitao sam ko je ova žena, oni mi rekoše da je to Ana Bekuta. Nisam je prepoznao, video sam je na televiziji ranije, ali nisam znao da tako izgleda. Ona je došla, otpevala dve pesme, ja sam platio te dve pesme, nije bila mala lova... Stavio sam ruku oko njenog struka, a ona mi je rekla: „Sklonite ruku, vi ste oženjen muškarac", a ja joj na to kažem: „Vratite mi pare onda", pričao je on u jednoj emisiji, što je Ana bila i potvrdila.

- Zaista sam mu to rekla kad sam videla burmu na njegovoj desnoj ruci, koju je posle skinuo i objasnio mi svoj status.

Zatim, ispričali su da bi voleli da njihova ljubav traje do kraja života i kako im mnogi govore da je njihova priča inspirativna, te da vraća veru u ljubav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Načekala sam se...

- Ja sam se jednostavno prepustila i rekla neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav. Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto - rekla je pevačica tada.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike