Kako je Mrkonjić spasao karijeru Viki Miljković: „Te njegove reči su me promenile" (FOTO)

28.11.2021

12:20

1

Političar je preminuo juče, 27. novembra, posle teške bolesti

Kako je Mrkonjić spasao karijeru Viki Miljković: „Te njegove reči su me promenile" (FOTO)
Copyright Viki Miljković ATAImages/Antonio Ahel

Viki Miljković uputila je putem društvene mreže Instagram poslednje zbogom Milutinu Mrkonjiću, koji je preminuo juče, 27. novembra, u 79. godini. Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da će SPS biti organizator sahrane, koja će najverovatnije biti obavljena u sredu, a povodom smrti, sutra će biti otvorena i Knjiga žalosti u sedištu SPS-a na Studentskom trgu u Beogradu.

- Počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju - poručila je pevačica uz Mrkinu fotografiju, u okviru storija na pomenutoj društvenoj mreži.

Instagram screnshot Viki Miljković
 

Inače, Mrkonjić je svojevremeno pomogao Miljkovićevoj da očuva svoju karijeru - savetom zlata vrednim, a to je jednom prilikom potvrdila i pevačica Ana Bekuta, njegova dugogodišnja i velika ljubav.

- Bila sam na nekoj proslavi, gde su bili Ana i Mrka. Ana je uzela mikrofon i pevala, a ja sam bila oduševljena njenim glasom. Rekla sam Mrki da njegova partnerka ima čist glas. Žena što je starija, to bolje peva. Mrka mi je otkrio i zašto - prisećala se ona, pisao je „Kurir", pa dodala da je tajna bila u tome što je koleginica bila prestala da puši.

- Rekao je da je Ana prestala da puši i da je zato njen glas tako lep, a onda mi je rekao nekoliko rečenica koje su me promenile. Bukvalno, to što mi je ispričao nateralo me je da prestanem da pušim. Tri meseca nisam zapalila cigaretu - istakla je bila ona.

Viki Miljković 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike