Tužna poruka sina Ane Bekute: „Nije smelo ovako, dobri moj Milutine" (FOTO)

29.11.2021

11:36

0

Za njega je, kaže, političar bio prava očinska figura, kakva se inače samo poželeti može...

Tužna poruka sina Ane Bekute: „Nije smelo ovako, dobri moj Milutine" (FOTO)
ana bek - Copyright Instagram printscreen/anabekuta1

Političar Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra u 79. godini. Gotovo čitavu deceniju unazad, proveo je u velikoj ljubavi s pevačicom Anom Bekutom, čiji ga je sin Igor Polić gledao kao sopstvenog oca.

On mu je putem društvene mreže Fejsbuk uz porodičnu fotografiju uputio emotivnu poruku, te i poslednje zbogom, ističući koliko su se međusobno voleli i poštovali.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Nije smelo ovako, dobri moj Milutine. Jednoj gromadi lavovskog srca lekari da pristupe kao da gase malu sveću. A nemaju pojma kakvo si svetlo u našim životima bio i uvek ćeš ostati, da osvetljavaš ispravan put, onaj na kom se čovek smeje, veruje u bolje sutra, raduje tuđoj sreći i želi samo dobro, živi svaki dan kao da je poslednji, ali samo tako da ne ugrozi druge nego da im ostavi najlepše slike za pamćenje, onda kad dođe vreme da se film odmotava. Radio si koridore za zemlju, a iz svog srca izveo koridore ljubavi za sve nas - pisao je Igor.

- Za mene i moju decu tvoja figura je bila istinski pojam oca i dede, onog kakvog svaki čovek može samo poželeti. Hvala ti što si takav prkosan, emotivan, velik i neponovljiv došao u život moje majke i svih nas. Učinio si nas time najbogatije za naših života, a ljubav koju si usadio znam da neće dozvoliti da postanemo prosjaci zore. Putuj dobri moj Milutine, pa dok se opet ne zagrlimo, onako jako kako samo ti umeš - zaključio je on, teška srca.

Facebook screenshot Igor Polić
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike