Ne koristim fotošop, ja sam supermodel! Karleuša izjavom ponovo razbesnela hejtere! (VIDEO)

26.11.2021

09:47

1

Autor: Marija Mitić

Ironično ili ne, pevačica je svima "zapušila usta", istakavši da ne obrađuje svoje fotografije

Ne koristim fotošop, ja sam supermodel! Karleuša izjavom ponovo razbesnela hejtere! (VIDEO)
karly 2 - Copyright ATAImages/ M.M.

Jelena Karleuša stalno izaziva pažnju sadržajem koji plasira na društvenim mrežama, a ovog puta posebno je isprovocirala "hejtere".

Iako se zna da pevačica intenzivno koristi Fotošop i ostale aplikacije za sređivanje i korigovanje fotografija, bog čega je često meta prozivki, ona je sad, ironično ili ne, svima "zapušila usta", pa rekla da to nikad ne radi, te da za tim nema potrebu.

Po svemu sudeći, pevačica je sa ovim postom silno želela da isprovocira sve one koji je ne vole.

Printscreen Instagram/ karleusastar
 

- Nemam potrebu da koristim Fotošop, Fejstjun, Fejsap i tako dalje. Jednostavno sam supermodel, pre*i*ka, i mnogo volim da se ku*čim i nerviram "hejtere"! P.S. Inače sam pitoma dobrica - napisala je Jelena samouvereno ispod snimka na kojem pozira fotoreporterima.

Podsećanja radi, JK je obećala spektakl na novogodišnjem nastupu ispred Narodne skupštine, rekavši da će taj koncert biti kruna njene karijere duge skoro tri decenije.

- Taj koncert će biti pandan velikih koncerata, na primer, američkih zvezda na Tamjs Skveru. Pripremamo nešto što će se možda i nazvati krunom moje karijere. Hajde da ne bude floskula, ali posle ovog koncerta, ne znam ko će se usuditi da opet napravi koncert ispred skupštine. Nećemo moći da kažemo da su Lejdi Gaga imadona nedostižne, nego vrlo dostižne, čak ćemo i da ih nadmašimo - rekla je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike