JK stavila oklop na lice, za novogodišnji nastup hrabro tvrdi: Ko će se usuditi da peva posle mene? (VIDEO)

25.11.2021

11:32

0

Autor: Marija Mitić

Najavila spektakl za najluđu noć, poput onih koje imaju svetske zvezde na Tajms Skveru

JK stavila oklop na lice, za novogodišnji nastup hrabro tvrdi: Ko će se usuditi da peva posle mene? (VIDEO)
jk_25112021_0006 - Copyright ATAImages/ M.M.

Jelena Karleuša nastupala je prošle noći u jednom poznatom beogradskom lokalu, polako se pripremajući za ludu novogodišnju noć, za koju najavljuje spektakl ispred Narodne skupštine.

Karleuša je istakla da će ovaj njen koncert moći da parira onim na Tajms Skveru svetskih zvezda.

- Taj koncert će biti pandan velikih koncerata, na primer, američkih zvezda na Tamjs Skveru. Pripremamo nešto što će se možda i nazvati krunom moje karijere. Hajde da ne bude floskula, ali posle ovog koncerta, ne znam ko će se usuditi da opet napravi koncert ispred skupštine. Nećemo moći da kažemo da su Lejdi Gaga imadona nedostižne, nego vrlo dostižne, čak ćemo i da ih nadmašimo - kaže pevačica.

ATAImages/ M.M.
 

Kako će tokom večeri biti na bini, Jelena je za pripadnike sedme sile otkrila i koga će poljubiti u ponoć, ali i da li će poželeti novogodišnju želju.

- Sve mi se čini da ću u ponoć poljubiti Mariju Šerifović i Saru Jo, pošto ćemo zajedno biti na bini. (smeh) Potrudiću se da u ponoć možda i zatražim neku želju od Deda Mraza, a moja porodica će svakako biti sa mnom, u bekstejdžu.

ATAImages/ M.M.
 

Jelena je inače sinoć imala jedinstven stajling, koji su upotpunili ekscentrični modni detalji. Naime, ona se pojavila u žutom leopard kostimu, preko kojeg je imala zimsku jaknu u istom dezenu, dok je preko lica nosila naočare koje nikome nisu mogle da promaknu. Reč je o naočarima poznatog svetskog brenda, koje poput maske prekrivaju pola lica, a njihova cena na zvaničnom sajtu iznosi oko 600 evra.

Za ovu priliku nosila je i najpopularnije čizme ove sezone, u crnoj boji, dok je dugu kosu svezala u visoki rep.

ATAImages/ M.M.
 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike