Britni digla ruke od svadbe i predbračnog ugovora! Razlog zašto su pop princezi propali svi planovi

03.11.2021

07:15

0

Sudijina će ipak morati da bude zadnja - tek pošto se i zvanično bude rešila situacije s ocem Džejmijem, Spirsova će moći ponovo da „stane na ludi kamen", kupi kuću, pa i ima još dece

Britni digla ruke od svadbe i predbračnog ugovora! Razlog zašto su pop princezi propali svi planovi
Britni Spirs i Sem Asgari Profimedia - Copyright Profimedia

Britni Spirs će morati prvo da sačeka i zvaničnu odluku sudije koji vodi njen slučaj, pa tek onda da planira svadbu sa Semom Asgarijem. Par je veren od septembra i pevačica je s izabranikom, pišu strani mediji, već pripremila i predbračni ugovor, međutim sve je palo u vodu - još jednom zbog njenog oca Džejmija.

Naime, dok se konačno sudski ne reši pitanje „starateljstva" zbog kog je, kako se pisalo, bila na velikim mukama, par neće moći da kupi kuću, venča se ili dobije decu.

Pre svega, utvrđuje se da li joj je „kontrola" i nadalje potrebna ili ne, prenosi „TMZ". Tek zatim će biti sklopljen i predbračni ugovor. 

Profimedia
 

Podsećanja radi, Džejmi Spirs je suspendovan s mesta konzervatora krajem septembra, a još uvek nije poznato da li će neko drugi doći na njegovo mesto ili tu ulogu u životu pop princeze više niko neće ni „igrati".

Džejmi Spirs Pofimedia
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike