Britni Spirs konačno slobodna, posle 13 godina: Odmah se oglasila na mrežama! (VIDEO)

13.11.2021

09:40

0

Autor: Marija Mitić

Juče je donesena konačna odluka o potpunom ukidanju starateljstva

Britni Spirs konačno slobodna, posle 13 godina: Odmah se oglasila na mrežama! (VIDEO)
Britni Spirs - Copyright Britni Spirs, Profimedia

Nakon što je krajem septembra sud u Los Anđelesu doneo odluku da otac Britni Spirs, Džejmi Spirs bude suspendovan sa mesta njenog staratelja, sada je donesena i konačna odluka o potpunom ukidanju starateljstva.

Dugih 13 godina očeve kontrole za Britni je konačno završeno, odučila je sudija Brenda Peni u Los Anđelesu. Ročište je održano juče popodne u ovom gradu i odlučeno je da će pevačica konačno moći da sama upravlja svojim životom, finansijama, imovini, donosi odluke i radi sve ono što je želela, a nije mogla.

Profimedia
 

Naime, od poslednjeg suđenja, krajem septembra, finansije su privremeno nadzirali računovođa Džon Zabel, kog su izabrali Britni i njen advokat, ali je sada i njemu ova funkcija prekinuta.

Britni se mesecima unazad javno borila kako bi došlo do ovoga, te je otvoreno pričala o paklu koji je prošla zbog članova svoje porodice i govorila da su je svi iskorišćavali. Ona je čak jednom izjavila da su je prisiljavali da koristi litijum – opijat koji se koristi za lečenje raznih bolesti i koji služi kao kontrolor raspoloženja, zbog kojeg je bila dezorijentisana.

 

 

Koliko je ovo oslobođenje značajno za Britni svedoči i objava na Tviteru, koju je postavila odmah nakon suđenja.

 - Najbolji dan na svetu, hvala ti gospode - napisala je Britni na Tviteru uz snimak svojih vernih fanova koji slave što je pop princeza konačno slobodna.

Profimedia
 

Inače, reč je o pokretu #FreeBritney koji su stvorili su njeni fanovi, koji su godinama neumorno protestovali širom SAD.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike