Otac joj je i to branio: Čim je osetila slobodu, Britni Spirs razmišlja o prinovi (FOTO)

17.11.2021

16:06

0

Autor: Marija Mitić

Ne čudi što pevačica samo nekoliko dana od ukidanja starateljstva već razmišlja o bebi, budući da je njen otac Džejmi kontrolisao čak i to

Otac joj je i to branio: Čim je osetila slobodu, Britni Spirs razmišlja o prinovi (FOTO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Otkako je konačno slobodna, posle dugih 13 godina, pop princeza Britni Spirs uživa u svakom danu i svemu onome što joj je ranije bilo zabranjeno i nedostupno. Koliko je srećna otkako nije više pod starateljstvom oca Džejmija, svedoče i njene objave na društvenim mrežama, a u jednoj od poslednjih, pevačica je svojim fanovima otkrila da priželjkuje bebu.

Naime, Spirsova je objavila fotografiju bebe kojoj se vide samo noge i istakla da razmišlja o prinovi, kao i da bi volela da rodi devojčicu.

 

 

- Razmišljam da imam još jednu bebu. Pitam se da li je ovo devojčica? - napisala je ona ispod ove slike.

Fanovi su pevačicu podržali u komentarima, gde su između ostalog rekli da bi ovo bilo srećno dete kao i da bi njeni sinovi sigurno bili sjajna starija braća.

Ni ne čudi što pevačica samo nekoliko dana od ukidanja starateljstva već razmišlja o prinovi, budući da je njen otac Džejmi kontrolisao čak i to. Naime, kako je pevačica ranije navela na jednom od ročišta, ona je svojevremeno želela da se uda za sadašnjeg dečka i rodi bebu, ali joj starateljstvo to nije dozvoljavalo. Tada je takođe optužila staratelja da ju je sprečio da ukloni intreuterini uložak kako bi mogla da zatrudni.

 

 

Konačna odluka o potpunom ukidanju starateljstva Džejmija Spirsa nad ćerkom Britni doneta je 12. oktobra, a odmah nakon sudske presude pevačica se oglasila na Tviteru.

 - Najbolji dan na svetu, hvala ti gospode - napisala je ona tada uz snimak svojih vernih fanova koji slave jer je konačno slobodna.

 

 

Podsetimo, Britni Spirs je sa Kevinom Federlajnom bila od 2004. do 2007. godine u braku, u kojem su dobili naslednike Šona i Džejdena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike