Tajni susret Tanje Savić i Draška Stanivukovića: Pao je skupoceni poklon i sočan poljubac

16.11.2021

20:11

0

Prema rečima očevidaca, njih dvoje su proveli nekoliko sati u restoranu, a potom se uputili za Banjaluku

Tajni susret Tanje Savić i Draška Stanivukovića: Pao je skupoceni poklon i sočan poljubac
tanja savic drasko stanivukovic - Copyright ATAImages

Pevačica Tanja Savić je utehu zbog novonastale situacije sa još uvek zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem pronašla u političaru Drašku Stanivukoviću, sa kojim je zakazala tajno viđanje u jednoj luksuznoj vili nadomak Smedereva, pišu domaći mediji. 

Kako se navodi, gradonačelnik Banjaluke proveo je nekoliko dana na poslovnom putu u Parizu, pa je, čim se vratio, otišao na dejt sa pevačicom. Tanja i političar su se sastali na jednom luksuznom imanju sa ogromnom vilom nadomak Smedereva. U tom objektu mahom se održavaju velika slavlja i venčanja, a postoji i jedan restoran internacionalne kuhinje, gde su oni proveli oko dva sata na romantičnoj večeri i razgovoru. Prema rečima očevidaca, oni su se nekoliko puta i poljubili.

24sedam
 

- Tanja i političar došli su u restoran u subotu oko pet sati po podne. Bili su vrlo prisni, svi u restoranu su bili šokirani da se ne kriju. Odmah su naručili hranu, stalno su se smeškali i dodirivali, primetio sam da joj je Draško pokazivao svoje slike iz Pariza, odakle je tog dana i doputovao. S njima u pratnji je bio i jedan kršni momak, koji je seo nedaleko od njih, pa pretpostavljam da je u pitanju njegov telohranitelj ili vozač. U jednom trenutku on je dodao Drašku i kesu jednog poznatog francuskog modnog brenda, a kada joj je uručio poklon, Tanja se oduševila i zagrlila dečka. U jednom momentu, pao je i poljubac. Baš se bila obradovala, vidi se da blista i da joj prija pažnja - ispričao je izvor i dodao da su odmah nakon toga, navodno, otišli zajedno za Banjaluku.

Antonio Ahel/ATAImages
 

 

- Tamo je provela samo nekoliko sati, jer je Draško imao neke važne susrete, o čemu je obavestio i svoje pratioce na Instagramu. Pretpostavljam da je noć bila burna, jer se ranom zorom vratila za Srbiju. Možda bi ostala i duže sa svojim partnerom da nije imala zakazano gostovanje u jednoj emisiji koja se emitovala uživo, a gde se videlo koliko je srećna, bez obzira na to što je njen muž Dušan besramno izvređao i nju i Draška - završava izvor.

Da su ovi navodi tačni, potvrdila je i sama Tanja, koja je govoreći o uvredama njenog supruga Dušana Jovančevića na račun njenog dečka Draška nazvala anđelom.

- Nisam njegov PR, ali moram da kažem, sedela sam sinoć s njim, moram da kažem za njegovu energiju. U svakom poslu ima zmija, osetila sam neke zmijice pored njega, ali on je kao anđeo. Ima divnu energiju, tu je, a kao da nije tu. Toliko je neprimetan, to je baš lepo, i ja sam takva - rekla je Tanja u emisiji „Premijera - Vikend specijal“ samo nekoliko sati nakon susreta s političarem.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, Dušan Jovančević je za 24sedam rekao da će napraviti haos ukoliko mu ne dozvoli da viđa decu.

- Pozdrav, da te pitam gde živiš poslednje dve godine? Vrati malo film. Ja sam otišao iz Srbije s decom. Ja sam otišao tamo. Ja se nisam vratio. Ja sam Tanju ostavio. Nije tako kao što me pitaš. Imam poruku za Tanju da joj prenesete, dozvoli da mi se deca javljaju. Inače, napraviću s*anje pa će da bude prekasno! Srdačno - stoji u odgovoru koji nam je poslao Tanjin muž, dok je sa druge strane Savićeva istakla da će se u sredu konsultovati sa advokatom kako bi preduzela sve neophodne mere. 

- U sredu idem kod advokata s kojim ću se posavetovati koje sve mere mogu da preduzmem da se zaštitim od tog čoveka - rekla nam je Tanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike