„Srce joj u Banjaluci", a deca bi da se pomiri s tatom! Tanjina šok ispovest: Da mi je ova pamet bila!

14.11.2021

18:20

5

Pevačica ističe da će učiniti sve da se njenom još uvek zakonitom suprugu zabrani ulazak u Srbiju, kao i da mu zabrana prilaska kako njoj, tako i sinovima, bude izrečena

„Srce joj u Banjaluci", a deca bi da se pomiri s tatom! Tanjina šok ispovest: Da mi je ova pamet bila!
Tanja Savic_censored - Copyright Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"

Tanja Savić je otvorila dušu kao gošća jedne emisije, pa porazgovarala na razne teme koje već neko vreme unazad kolaju o njoj. Ona je spomenula sve - tešku porodičnu situaciju, pakao koji je proživljavala s i dalje zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem, decu, a onda i sada već dobro poznatu izjavu da joj je „srce u Banjaluci" - te izvesnu vezu s gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem, bez dlake na jeziku.

- Nisam na papiru razvedena. To je jedino važno da bih dobila potpuno starateljstvo nad decom. Bilo bi nelogično da takav čovek monstrum ima pravo na moju decu. Mog sina je nedavno ogrebao mačak po usni, on je odmah napravio od toga da zapravo ja tučem decu i obavestio medije - počela je Tanja.

„Mama, pomiri se sa tatom..."

- Pre dva dana su izrazili želju da se čuju sa tatom, dozvolila sam im naravno. On odmah traži da čuje mene, dete odmah plače: „Mama, pomiri se sa tatom'', mislim da će dete shvatiti jednog dana kroz šta sam prolazila. Nametao mi je da sam glupa, ružna, da nisam dobra majka. Njegova majka je govorila koliko sam ružna žena, da skinem šminku da narod vidi koliko sam ružna - zgranula je ona, ali nije se tu i zaustavila.

„Bila sam mlada i glupa!"

- Njegova opsesija je Tanja Savić! Možete li da zamislite moć te manipulacije da joj uđe u um i kontroliše, a mi se tako navučemo na nekoga koga volimo. Posle svega nije vredan pomena, bila sam slepa kod očiju. Udala sam se sa 24 godine, bila sam mlada i glupa. Sama sam otišla tamo, postporođajni period, sama sam ih odgajala dok je on bio po kafanama i pio i pored dece morala sam da pazim i njega pijanog - dodala je ona, a zatim i konačno progovorila o Drašku Stanivukoviću.

Tanja Savić Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

„Srce mi je u Banjaluci!"

- Samo sam rekla da mi je srce u Banjaluci. Ovo mi je sad zanimljivo i smešno, pored svega što se izdešavalo. Kada me zvao Dušan, prvo pitanje je bilo: „Je li, bre, je l ti stvarno imaš dečka?'' Ne mogu da pričam sada javno kakav razgovor sam imala sa decom posle toga. Bilo bi lepo da dođe u Srbiju i konačno odgovara za sve što je uradio meni i mojoj deci. Učiniću sve da mu se zabrani ulazak u Srbiju i zabrana prilaska meni i deci. Donela sam zaključak da moram misliti na sebe. Da mi je ova pamet bila, gde bi mi kraj bio - zaključuje Savićeva u „Premijeri - Vikend specijalu".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike