Ne može da se pomiri da ga je ostavila! Tanju muž sada ucenjuje: Svi će videti naše intimne snimke!

15.11.2021

13:41

4

Autor: Marija Mitić

Dušan Jovančević prokomentarisao je i navodnu romansu pevačice sa Draškom Stanivukovićem pa prognozirao da im se bliži kraj

Ne može da se pomiri da ga je ostavila! Tanju muž sada ucenjuje: Svi će videti naše intimne snimke!
Copyright Tanja Savić i Dušan Jovančević, Foto: A.A./ ATAImages

Strasti između Tanje Savić i Dušana Jovančevića od kojeg se razvodi se ne smiruju, a dodatno su ih podgrejali medijski napisi o njenoj navodnoj romansi sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem.

Otkako javnost bruji o Tanjinoj i Draškovoj navodnoj vezi, Dušan se ponovo oglašava za domaće medije, i ne gubeći vreme javno vređa pevačicu, majku svoje dvoje dece.

U poslednjoj izjavi Dušan tvrdi da Savićeva koristi kokain te navodi da će pustiti u javnost njihove privatne, intimne snimke. 

Printscreen Instagram
 

- Šta je radila sa mnom onda 12 godina? Što se udala za mene? Što mi je rodila dva sina? Očigledno je imala samo neku korist od mene. Da li taj njen zna da Tanja voli ponekad da koristi kokain? Da je podsetim šta smo radili sve zajedno u jednom hotelu u Novom Sadu, tri noći smo tamo proveli za moj rođendan. Neka stavi ruku na srce i neka kaže da lažem, da nije istina! Ona moze da laže, ali slike i snimci ne varaju. Sledi da to svi da vide, ko je i sta je Tanja, da je bolje upoznate, da taj njen malo bolje upozna Tanju i njene tajne. Pa neka gledaju zajedno naše najintimije snimke šta smo radili zajedno, pa nek se on malo nauči od mene. Jadni su, pogotovo on. Tek će da vidi pod koju kategoriju pripada ona. Nek im je sa srećom - šokirao je Jovančević izjavom za Telegraf, a potom naveo da veruje da će Tanjina veza sa Draškom ubrzo pući.

- Bolje da ćuti. Majka dva sina. Nema obraz niti sram, uvek je takva i bila. Neka bude on za nju sta god hoće, ja sam je imao kao svi pre mene, sad je on došao na red da je malo "dr*da". Vreme će da pokaže... Da je pametan već bi joj nogu dao, dok mu ona ne da. Ona ne zna šta je ljubav, ona samo poznaje avanture. Nema čega da se plaše, nikakvo zlo neću da im učinim. Sami će oni sebi. Ja ću samo istinu da pokažem svima. Kod nje je - "napad je najbolja odbrana", a ja čekam samo pravi momenat. Imam sve što je potrebno otkad smo se zabavljali do samog kraja, slike i snimci ne varaju. Zanima me kako će tad da se pravda? Dobro ona zna sve! Ako je pamćenje služi. Sama je kriva, kako posejala, tako ce da joj nikne - rekao je Dušan.

Tanja Savić i Dušan Jovančević ATAImages /Antonio Ahel
 

- Nije me nikada ni volela, u to sam ubeđen, žena koja voli ne bi nikada sebi ovo dozvolila. Šta je sve pričala o nama dok smo bili zajedno i posle. Žena koja voli ona gleda da brani i da zaštiti, ali ona je sebična i samo misli o sebi, kako izgleda i njeno pevanje. Nju brak, muž i deca nisu nikada zanimala, za 12 godina može samo meni da bude zahvalna, ja sam sve to držao na mestu toliko dugo da traje. Nema šta meni da se dokazuje, dovoljno je ona meni dokazala ko je i šta je i odakle je ona. Vreme će sve da donese, takođe, i ta njena veza s njim. Znaš kako se to kaže na engleskom - Rebound (prm. aut. odskok)! On je samo za nju odskok, posle naše veze, ako je pametan, bio bi toga svestan - ispričao je Jovančević.

- Opet kažem, nek im je sa srećom. Sa ovim, ona meni samo potvrđuje kakva je osoba. Tek sad sam shvatio šta je prava ljubav i šta znači imati pravu ženu pored sebe. Ona, definitivno, nije to bila, niti znala kako to da bude. Za to se joj zahvaljujem. Sad su mi oči otvorene i osećam nešto šta ona nije znala da mi pruži. Ona dan danas misli da se ljubav kupuje. Ona je "gold digger", ništa drugo. Ona je možda sve vas ubedila, ali mene nije, bolje je poznajem od svih, u dušu je znam - istakao je Tanjin, još uvek zakoniti suprug.

- Vreme, samo vreme, pa će vam sve biti jasno. Ona ide tako od jednog do drugog samo iz koristi, da bi opstala. Ona je prokleta, ne zna šta je ljubav i šta je život. Ona je rob sama sebi, vreme će da pokaže. Dobra majka me ne bi blokirala i ne bi branila da se čujem s decom. Decu je skroz izolovala od mene, nikad im nisam branio da se čuju s njom dok su bili tu sa mnom - zaključio je Dušan.

Tanja Savić i Dušan Jovančević ATAImages/Antonio Ahel
 

Jovančević je takođe spomenuo brakorazvodnu parnicu kao i spor koji ima sa Tanjom oko njihovo dvoje maloletne dece, sinova Maksima i Đorđa.

- Meni nije potrebno uopste da se opterećujem s tim, takođe, nije ni potrebno da dolazim uopšte za Srbiju, pošto sve mogu odavde da rešavam. Australijska država sad zastupa mene, što se tiče advoka i suđenja. U vezi sa tim nemam ni jednu brigu, verujte mi. Ja samo ćutim i posmatram. Nikoga ne diram, takođe, želim da mene puste na miru. Pošto me diraju, naravno, ja ću da se branim protiv njenih laži i izjava. S pogrešnom osobom se igra - rekao je Dušan i dodao:

- Nije sud odlučio ovde u Australiji da se deca vrate u Srbiju, ja sam dao saglasnosti da se deca vrate tamo. Australijska država je preuzela moj slučaj. Pošto mi ona brani kontakt s decom, pa sada australijska centrala Autoritet zastupa mene u ovom slučaju, zato što brani deci da se čujem s njima - rekao je Jovančević

Podsetimo, Tanja je u svojoj prethodnoj izjavi na temu Dušana i majčinstva rekla kako joj se alkohol zgadio, te da droge ne koristi.

- To je toliko iscrpljujuće. Ali koliko znam zakon je na pravednijoj strani. Imam sve moguće dokaze da sam okej sa svojom decom. Vodim računa o njima kao svaka normalna majka i porodična žena. Kad radim, radim, kad sam sa njima, onda sam sa njima. Ne idem okolo i ne skitam. Nisam od tih majki koje ne paze svoju decu. Striktno pazim svoju decu, a pomažu mi sestra i majka. One ih čuvaju dok radim. Ne pijem i ne drogiram se - rekla je Tanja.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike