Savićeva ne da na Stanivukovića! Odreagovala čim je čula kako mu je njen muž pretio: Ogavno, Draško to nije zaslužio!

13.11.2021

22:16

0

Izjava i dalje zakonitog supruga ju je veoma uznemirila

Savićeva ne da na Stanivukovića! Odreagovala čim je čula kako mu je njen muž pretio: Ogavno, Draško to nije zaslužio!
Copyright Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Kad je saznala kako je njen i dalje zakoniti muž Dušan Jovančević navodno pretio Drašku Stanivukoviću, pevačica Tanja Savić brzo je odreagovala. Ona je naglasila da gradonačelnik Banjaluke takve reči ne zaslužuje, šokirana što se to uopšte i dogodilo.

- Ogavne reči. Hladan znoj me oblio. One reči, ja ne mogu da verujem uopšte. Da li je moguće da je to čovek stvarno rekao? Nisam sigurna, želela bih da čujem snimak ili da vidim tu poruku, da mi neko to pošalje, da budem sigurna da je on to stvarno rekao... - počela je u razgovoru za „Telegraf" Tanja.

Draško Stanivuković Tanjug/Strahinja Aćimović
 

- Ovo je šok, uopšte nije trebalo ovo, da se degradira ovaj mladi momak, nije to zaslužio. Da se Dušan nešto sa njim tu... Strašno! - dodala je Savićeva koja je, inače, nedavano izjavila da je srećno zaljubljena i da joj je „srce u Banjaluci".

Drama

Dušan, po svemu sudeći iznerviran izjavama, a onda i brojnim natpisima, te spekulacijama na račun supruge i gradonačelnika - nikako nije ostao imun. Navodno, on mu je zapretio, a to je i navelo Savićevu da se oglasi.

Tanja Savić i Dušan Jovančević ATAImages/Antonio Ahel
 

- Pitajte Stanivukovića sledeće - kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s......o u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek zakonski moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi - rekao je Dušan „Kuriru", prenose mediji, što je pevačicu veoma uznemirilo kada je saznala.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike