Tanja Savić, između muža i političara: „Ovo je bio očajnički potez! Pravim se da sam dobro, ali nisam!"

14.11.2021

18:16

0

Gnusne pretnje na račun Draška Stanivukovića ne može da „izbaci" iz glave od šoka. Još jednom, pevačica je oštro prokomentarisala potez i dalje zakonitog supruga, a zatim i objasnila „zašto ga je uopšte i trpela"

Tanja Savić, između muža i političara: „Ovo je bio očajnički potez! Pravim se da sam dobro, ali nisam!"
ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Tanja Savić ne krije koliko su je pretnje na račun gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, a od strane njenog i dalje zakonitog supruga Dušana Jovančevića, šokirale. Govoreći na tu temu, naglasila je kako smatra da je to bio Dušanov „očajnički potez", ali i da je sve i te kako povređuje, iako se „pravi da je dobro.

Kad deca pomenu, ja kažem kako se ne sećam!

- Jedan prođe, drugi dođe. Ne može da me poremeti sve što misli, na svojoj koži sam osetila šta znači kad živiš sa manipulatorom, u braku, sa decom, sve upijaju, sve gledaju, gledaju kako im otac maltretira majku, to su gledali kao mali. Kad pomenu, ja kažem da se ne sećam, kao da mi nije stalo. Osetim tu tugu, počeli su da se otvaraju, da mi govore što su proživljavali sa njim - počela je Tanja tokom gostovanja u „Premijeri - Vikend specijalu", pa nastavila o Dušanovim gnusnim pretnjama.

 

 

„Samo da ne obrukam mamu i tatu!"

- Videli ste šta je izjavio u novinama... Nisam sa njim, ne mislim o njemu, njemu je očigledno zanimanje „Tanja Savić". Ovo je očajnički potez. On je bio „alfa" mužjak, na početku je bio ptičica, cvrkutao je. Kada sam rodila prvog sina, kad sam se udala, bila sam od onih koji misle šta će narod da kaže, tipično balkansko dete, da ne obrukam mamu i tatu. Zbog toga sam trpela muža, a žene, jedan život imate. Povređuje me sve, iako se pravim da mi ne povređuje. Posebno što je druga osoba (Draško Stanivuković) iz drugog sveta - nastavila je pevačica.

Tanja Savić Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

Podsećanja rani, Jovančević je u razgovoru za „Kurir" bio „osuo paljbu" na račun gradonačelnika, navodno pogođen pričama koje prate njegovu i dalje zakonitu suprugu, te spekulacijama o vezi sa Stanivukovićem.

- Pitajte Stanivukovića sledeće - kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s......o u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek zakonski moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi. Samo zapamti gde živiš, svašta može da se desi u Srbiji. Njegovi roditelji mora da su ponosni na sina i njegov izbor devojke, koja je i dalje u braku - zapretio je iz Gold Kousta on.

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti