Još jedna tužba od bivšeg za Severinu! Rešila da sve iznese u javnost: Podigao ih je preko 70! (FOTO)

01.10.2021

08:37

0

Pevačica je naglasila da će ih sve objaviti vremenom, jer „besomučno parničenje ima svoju dijagnozu"...

Još jedna tužba od bivšeg za Severinu! Rešila da sve iznese u javnost: Podigao ih je preko 70! (FOTO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivši partner Milan Popović, s kojim je dobila sina Aleksandra, još jednom je pevačicu Severinu „počastio" tužbom, a ona je, ne skrivajući koliko ju je to šokiralo, rešila da se po tom pitanju oglasi na društvenoj mreži Instagram. Uz fotografiju tužbe, objasnila je da ih je od njega dobila preko 70 i da će ih sve vremenom objaviti. Uz emotikon smeha do suza poručila je da joj na ovaj način počinju jutra, pa dodala kako je prekjuče na njenu adresu stigla i jedna za Instagram.

Iako ga nije potpisala imenom i prezimenom, sa fotografisanih papira jasno je da je reč o „kralju bakra".

- Dobro jutro, ekipo! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čoveka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću ih vremenom objaviti. Besomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sutkinju koja mi je oduzela dete. Prekjuče sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro? - zaključila je Severina svoju objavu, koja je za kratko vreme uspela da pokrene pravu lavinu komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

Severina Instagram screenshot
 

Podsećanja radi, Severina je Milanu svojevremeno pevala na rođendanu, a tada, dogodila im se ljubav na prvi pogled. Zajedno, dobili su sina Aleksandra, ali svoje jake emocije nikad nisu krunisali brakom. Kad je dete imalo sedam meseci, rastali su se. Od tada, pa sve do danas, uglavnom se viđaju na sudu i zbog naslednika.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike