Lepak je za žene: Pogledajte kako Stanivuković ljubi Cecinu nesuđenu snajku (FOTO)

15.10.2021

11:42

2

Veljko Ražnatović je ranije bio u vezi sa političarevom devojkom

Lepak je za žene: Pogledajte kako Stanivuković ljubi Cecinu nesuđenu snajku (FOTO)
stanivukovic_banja_luka_15112020_0005 - Copyright Ranko Cukovic/ZIPA PHOTO/ATAImages

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, privukao je veliku pažnju nežnijeg pola, osvojio je mnoge lepotice, a mediji su ga često povezivali i sa brojnim poznatim imenima. Sada je došao u žižu javnosti nakon što smo otkrili da je bio u šemi sa Tanjom Savić, a povezivali su ga ranije i sa Kijom Kockar.

On je skoro, tačnije na "Banja Luka festu" otkrio da ima devojku, Kristinu Beronju, sa kojom se pojavio na crvenom tepihu tokom „Banja Luka festa”.

Prema navodima, Kristina i Draško su se upoznali putem društvenih mreža, a ono što je zanimljivi, jeste da je ona nekad bila devojka Veljka Ražnatovića, sina Cece Ražnatović. Kristina studira na Fakultetu za medije i komunikaciju i važi za lepoticu.

Fotografija koja je privukla veliku pažnju medija jeste ona na kojoj zaljubljeni par uživa u bazenu, a na kojoj je Kristina prigrlila svog dragog dok on ne skida osmeh sa lica. 

Draško Stanivuković sa devojkom Kristinom Beronjom, Draško Stanivuković Instagram screenshot
 

Naime, Veljko Ražnatović i Kristina, kako tvrdi Story, imali su navodno kratku romansu pre nego što se on skrasio kraj supruge Bogdane Ražnatović, veza je bila kratkog daha, jer su tada oboje bili veoma mladi.

Podsetimo, Stanivuković je trenutno u žiži javnosti nakon priče da je imao romansu sa pevačicom Tanjom Savić, koja ovo nije želela da demantuje, pravdajući se kako želi da privatnost sačuva za sebe. 

Printscreen/YouTube, Tanja Savic
 

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - rekla je Tanja za Telegraf.rs

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike