Tanja, sve što sam izgovorila je tačno! Jovana Jeremić ponovo o pevačicinoj vezi sa Stanivukovićem

16.10.2021

11:34

7

Autor: M. Gudžulić

Voditeljka je u „Novom jutru" naglasila da pred kamere nikad ne izlazi s neproverenim informacijama, pa da tako Savićeva i „ne može da je demantuje"

Tanja, sve što sam izgovorila je tačno! Jovana Jeremić ponovo o pevačicinoj vezi sa Stanivukovićem
Jovana Jeremić ,,Novo jutro" screenshot - Copyright ,,Novo jutro" screenshot

Veza Tanje Savić i Draška Stanivukovića jedna je od glavnih tema razgovora, otkako je voditeljka Jovana Jeremić ispričala pred kamerama „Paparaco lova" kako „zna koji je političar u pitanju". Izvor blizak političaru iz Bosne, sa druge strane, tada je ispričao za 24sedam detalje Stanivukovićeve veze sa Savićevom, da bi se u „Novom jutru" Jovana ponovo oglasila, pa odgovorila pevačici, pošto ona niti je želela da demantuje, niti da potvrdi priče.

- Tanja ne može da me demantuje. Možda ja izgledam šašavo s ovom kosom i možda se pitaju šta će ova na televiziji, ali ja nikad nisam izašla pred kamere s neproverenim informacijama. Sve što sam izgovorila je tačno. Ne možeš da demantuješ Jovanu Jeremić! - rekla je ona u „Novom Jutru", pa dodala kako Draško stalno dolazi kod nje, verovatno misleći na gostovanja u emisijama.

Zatim, još jednom je milionskom auditorijumu stavila do znanja - da sve radi vrlo promišljeno.

- Moj svaki potez je veoma proračunat! Ovo je šoubiznis - prokomentarisala je u poznatom stilu.

- Kod mene je uvek dobrodošao, jedna, druga, treća, šta? Dala sam mu PR - nasmejala se na kraju.

Jovana Jeremić ,,Novo jutro" screenshot
 

Podsećanja radi, Tanja Savić je na ovu temu istakla samo koliko su je Jovanine reči pogodile.

- Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smešno. Samo „no comment", mislim da je to najpametnije! Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono... Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! (smeh) Pogotovo zbog nje! - izjavila je za „Telegraf" Tanja, ne želeći da da odgovor na konkretno pitanje da li je bila u vezi sa Stanivukovićem.

 

 

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze, poštujem. Ako nemate, poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut), „Sjaše Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu (smeh). To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - zaključila je.

„Poluobavezno"?

Izvor 24sedam ispričao je kako je romansa Tanje i Draška počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca kasnije. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se ipak više ne viđaju. Naš izvor objašnjava i to da pevačica i mladi političar, koji je oduvek mamio uzdahe žena, nisu imali pravu vezu, već da su se viđali „poluobavezno".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike