Milica Jokić i Luka Dačić uživaju u Egiptu: Ponovo na mestu gde su se i zaljubili (FOTO)

26.10.2021

11:01

0

Sin Ivice Dačića pomerio je sve obaveze kako bi otputovao sa pevačicom

Milica Jokić i Luka Dačić uživaju u Egiptu: Ponovo na mestu gde su se i zaljubili (FOTO)
Luka Dačić i Milica Jokić - Copyright Instagram printscreen/milica.jokiic

Otkako su pre nekoliko meseci objavili da su u vezi, Milica Jokić I Luka Dačić nerazdvojni su kako na javnim mestima tako i privatno, a sada su zajedno otputovali u Egipat gde pod vrelim suncem Afrike uživaju u svojoj ljubavi.

Par je otputovao u Hurgadu, jer je pevačica specijalni gost u delegaciji koju je Dragan Marković Palma odveo na putovanje. Kako smo saznali, Luka je pomerio sve obaveze I pridružio se Jokićevoj, a odmah su napravili i nekoliko zajedničkih fotografija iz hotela. Iako Milica uveče peva za članove delegacije, sin Ivice Dačića se ne odvaja od nje, pa tako uživa u večernjim satima slušajući je.

 

 

Luka i Milica su, takođe, putovanje iskoristili i da se podsete na trenutke zaljubljivanja jer je poznato da su se na prethodnom putovanju u Egipat i zbližili, a zatim uplovili u vezu, što je pevačica već otkrila u nekim od intervjua. Za razliku od prethodnog boravka, sada se ne skrivaju pa je tako mlada zvezda podelila zajedničku fotografiju sa pratiocima na društvenim mrežama.

Podsetimo, Dačićev sin se nije eksponirao u javnosti dok nije upoznao devojku koja je javna ličnost. On je nedavno za 24sedam izjavio da ne koristi to što mu je tata poznati političar.

- U životu mi je to bio veliki hendikep, zato što te ljudi gledaju nekim drugim očima, a ja želim da budem normalan, kao i svi drugi ljudi. Ja sam samo dete jednog poznatog čoveka, to je to. Želim da gradim svoje ime i prezime i da se bavim nekim svojim stvarima. Baviću se privatnim biznisom, verovatno ugostiteljstvom - zaključio je on tada.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike