Sin Ivice Dačića o ocu, devojci i životu pod lupom javnosti: Ne koristim to što mi je tata poznat (VIDEO)

15.10.2021

18:45

0

Nije se eksponirao u javnosti sve dok nije počeo da se zabavlja sa pevačicom

Sin Ivice Dačića o ocu, devojci i životu pod lupom javnosti: Ne koristim to što mi je tata poznat (VIDEO)
milica jokic, luka dacic (2) - Copyright G.G./ATAImages

Luka Dačić, sin predsednika Narodne skupštine Ivice Dačića, već neko vreme je u vezi sa mladom pevačicom Milicom Jokić. Da ljubav među njima cveta pokazali su i protekle noći, kada su se ruku pod ruku pojavili na jednom prestoničkom događaju. Iako ne voli da daje intervjue i ne interesuje ga da se eksponira u javnosti, Luka je pristao da razgovara sa novinarskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam.

Luka je priznao da pesma "Šta će ti pevačica" Jane Todorović nije tačna, te da njima ništa ne fali, a priznao je i ko bolje peva, da li Milica ili njegov tata, koji je poznat po tome da voli da zapeva.

G.G./ATAImages
 

- Tu su, ali Milica je ipak profesionalac - rekao je Luka, te otkrio da li bi on možda nekad snimio pesmu:

- Nisam razmišljao to da uradim, ja mogu to onako, iz hobija, ali ne želim da se bavim time. Mada očekujem to od tate i nje da urade.

O svadbi ovaj mladi par ne razmišlja, a Luka je iskreno otkrio da li je nekada koristio to što je dete istaknutog političara.

- Ne koristim to što mi je tata poznat. U život mi je to bilo veliki hendikep, zato što te ljudi gledaju nekim drugim očima, a ja želim da budem normalan, kao i svi drugi ljudi. Ja sam samo dete jednog poznatog čoveka, to je to. Želim da gradim svoje ime i prezime i da se bavim nekim svojim stvarima. Baviću se privatnim biznisom, verovatno ugostiteljstvom - zaključio je on.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
 

Podsetimo, Milica i Luka u vezi su već nekoliko meseci. Oni su prvenstveno bili prijatelji, da bi počeli da se zabavljaju posle izvesnog vremena. Njegov tata je oduševljen Milicom, a često se desi i da zapevaju zajedno.

O čemu je Luka još pričao, pogledajte u nastavku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike