Sve o devojci Dačićevog sina: Bila u tri talent-šoua, jednoj grupi, a svojevremeno umalo rasplakala Šabana!

22.08.2021

18:44

0

Milica Jokić ima 20 godina i, svojevremeno, publici se predstavila kao učesnica nekoliko muzičkih takmičenja, a posebno je upamćena kao članica Ministarki

Sve o devojci Dačićevog sina: Bila u tri talent-šoua, jednoj grupi, a svojevremeno umalo rasplakala Šabana!
Copyright Milica Jokić ATAImages/Anotnio Ahel

Milica Jokić trenutno puni novinske stupce kao devojka sina predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića, međutim, odranije je takođe poznata javnosti, kao pevačica. Naime, ona još od 12. godine pokušava sebi da obezbedi mesto na estradi – pa se tako bila predstavila kao učesnica u muzičkim takmičenjima „Neki novi klinci”, „Pinkove zvezde”, ali i „Zvezde Granda”.

Milica Jokić ATAImages/Anotnio Ahel

Kao „Pinkova zvezda” svojevremeno je i umalo rasplakala Šabana Šaulića jednom izvedbom, a to je malo ko zaboravio. Tokom takmičenja, često joj je govorio da je „briljantna, besprekorna, da ne može da joj nađe manu i da peva onako kako je to Bog rekao”.

„Ministarke”

Pročitajte još:

Publiku je, kasnije, posebno „kupila” kao članica „Ministarki”. Ona je, inače, pevala hit „Ne vraćam se na staro”, koji broji milione pregleda na Jutjubu.

Milica i Luka

Miličina romansa sa Lukom Dačićem počela je dok je nastupala na okupljanju političara i predsednika Skupštine grada Jagodine, Dragana Markovića Palme.

Sada, njihov zajednički odmor u Egiptu gde su se bile pojavile prve „varnice” gotovo je sve o čemu se priča, kao i dolazak ruku pod ruku na Zemun fest prethodne večeri. Ivica Dačić im je pravio društvo, što je dodatno držalo svu pažnju javnosti.

Luka Dačić, Milica Jokić, Ivica Dačić, Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Luka Dačić, Milica Jokić, Ivica Dačić, Printscreen Instagram/milicajokic

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike