Estrada pod lupom 24sedam: Udarila bivša na oca svog deteta, voditeljka na pevačicu, a ćerka na majku!

18.10.2021

07:15

0

Problemi koje su poznati neko vreme krili, ljubavi, kao i nesuglasice - protekle sedmice isplivale su na videlo

Estrada pod lupom 24sedam: Udarila bivša na oca svog deteta, voditeljka na pevačicu, a ćerka na majku!
pregled showbiz1610 - Copyright Profimedia/ATA images

Drama u domu nekadašnje modelsice i bivše poslanice Nevene Adžemović, životu Darka Lazića, te Ivana Marinkovića, kao i trudne Marijane Mićić - protekle nedelje bila je u fokusu, a o tome vas je 24sedam blagovremeno i obaveštavao. S druge strane, dok se porodica Ace Lukasa raduje što će biti bogatija za još jednog člana, strana kraljica popa sa svojom ćuti, otkako je njena ćerka Lurdes Leon otkrila kako je u stvari prošla sa poznatom majkom dok je bila mala i tako još mnoge ostavila bez reči. Domaća publika, međutim, zanemela je po odlasku glumca Marka Živića, koji nas je napustio sredinom sedmice koju smo ispratili.

Modelsica završila u „Lazi"

Nevena Adžemović hospitalizovana je početkom protekle nedelje pošto je doživela nervno rastrojstvo. 

Nevena Adžemović Printscreen Exkluziv
 

Kako se pisalo - posle burne svađe sa majkom, nedakašnja članica grupe „Models" i bivša poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije završila je u bolnici „Dr Laza Lazarević" pod, navodili su dalje domaći mediji, dejstvom nedozvoljenih supstanci i agresivna. Prevezena je u pratnji patrole tvrdio je „Kurir", nakon što je njena majka pozvala Hitnu, koja se zatim obratila policiji za asistenciju. Pevačica koja se, prema poslednjim saznanjima, dugo mučila s depresijom, ostala je pod nadzorom lekara, ali se oseća dobro i često pita za sina, te traži da se čuje sa njim. 

Darko vs. bivše?

Marina Gagić, Darko Lazić, Ana Sević ATA Images/Antonio Ahel
 

Lazić se ove nedelje na prvom ročištu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi povodom starateljstva nad sinom Aleksejem, kog je dobio s Marinom Gagić, nije pojavio. Bivša pevačeva verenica, koja je došla u pratnji advokata, naglasila je tada da je „znala da će biti tako", te da je idući susret zakazan za mesec dana, kao i da joj alimentacija nije važna koliko potpuno starateljstvo nad detetom. U tom trenutku, ubrzo je ustanovljeno, on je sudeći po objavama na Instagramu bio sa sadašnjom devojkom na letovanju u Egiptu, pa se veruje da je to razlog zašto se nije odazvao na poziv od suda. 

Sa druge strane, advokat njegove bivše žene Ane Sević ispričao je domaćim medijima kako je protiv pevača podneta krivična prijava, jer još uvek duguje 950.000 dinara alimentacije za ćerku Lorenu. Čini se da - koliko uživa s Barbarom Bobak, toliko ga i prošlost „sustiže". 

Obostrana zabrana prilaska!

Bivšeg supruga Goce Tržan, Ivana Marinkovića, devojka Jelena Ilić napala je makazama i nanela mu povrede, koje je on ubrzo i obelodanio na Instagramu. Međutim, kada su komšije nadležnima prijavile buku, te videle i lokvu krvi u hodniku stambene zgrade, usledilo je i saslušavanje u stanici. Ivanu je zatim prema pisanju „Blica" od strane nadležnih organa izrečena hitna mera da se iseli iz stana koji su zajedno iznajmljivali, kao i obostrana zabrana prilaska. 

Ivan Marinković Printscreen Instagram/ IvanMarinkovic
 

Policija će Trećem osnovnom tužilaštvu dostaviti izveštaj o ovom slučaju.

Rat oko „Beovizije"

„Megaton produkcija" otvorila je konkurs za prijavu na prestižni festival tvrdeći da RTS više nema licencu, dok ta medijska kuća poručuje da jedina ima pravo da izabere predstavinika za takmičenje za „Pesmu Evrovizije".

Printscreen
 

Posle saopštenja koje je „Megaton" poslao našoj redakciji, te objasnio „svoju stranu priče", RTS je pokazala - upavo suprotan stav, tvrdeći da jedina kao članica EBU ima pravo da delegira kompoziciju koja će predstavljati Srbiju na „Evrosongu".

Lukas ponovo deda!

Sin popularnog pevača, Lazar Vuksanović, uskoro će postati tata, te nema veće sreće za folkera - stiže mu još jedno unuče! Podsećanja radi, ćerka Miljana podarila mu je unuku Minju pre tri godine. 

Aca Lukas Antonio Ahel/ATAImages
 

Inače, ovo nisu jedine uzbudljive vesti iz Acinog života ove sedmice. Kako je 24sedam ekskluzivno saznao - serija „Kafana na Balkanu" o njegovom životu i karijeri uskoro će početi da se snima, a s obzirom na to da je „Hype" produkcija objavila da je otvoren kasting - i prvi pregovori sa glumcima su već u toku. Osim što se zna da će lik Acinog oca, Vuksana Vuksanovića, najverovatnije tumačiti glumac Mima Karadžić, izvor blizak pevaču ispričao nam je da su dve glumice „u trci" za lik bivše supruge Sonje, a pitanju su Teodora Bjelica i Tamara Dragičević. 

Trudna Marijana Mićić na tapetu zbog vakcine

Poznata voditeljka vakcinisala se u sedmom mesecu trudnoće, pa je uz fotografiju koja je nastala u jednoj prestoničkoj zdravstvenoj ustanovi istakla da se na ovaj korak odlučila nakon konsultacije sa svojim lekarom, te da ju je priložila sa namerom da ohrabri sve koje su u istoj situaciji kao ona. 

 

 

Međutim, kako je zatim otkrila na svom Tviteru, zbog ovoga sada trpi ozbiljno zlostavljanje. 

- Trpim jezivo zlostavljanje nakon objave o vakcinaciji. To je samo jedna od poruka koje mi šalju. Ne znam ima li neki zakon?! Ali zbog ovakvih stvari neki ljudi odustaju od vakcinacije! Pakao! - požalila se ona. 

24sedam otkriva - Tanja Savić bila u vezi sa Draškom Stanivukovićem

Izvor blizak političaru iz Bosne nam je ispričao kako je pevačica sa njim započela romansu u januaru ove godine, pa obelodanio i gde su se sve viđali! Prema njegovim rečima, već tri meseca od samog početka, zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima, ali „poluobavezno viđanje" su dugo krili kako zbog Tanjine tadašnje porodične situacije, tako zbog Draškove stabilne veze, da bi na kraju ipak rešili da je dosta. 

Pevačica, iako zatim nije želela ni da prizna, ni da demantuje da je bila sa Stanivukovićem, nije krila da su je uvredile reči Jovane Jeremić koja je nešto ranije istakla da „poznaje političara sa kojim se ona viđala" u „Paparaco lovu". 

 

Posle otkrića našeg portala, a u „Novom jutru", voditeljka je istakla kako „Tanja i ne može da je demantuje, jer pred kamere nikad nije izašla sa neproverenim informacijama". 

Preminuo Marko Živić 

Poznati glumac umro je u 50. godini, od posledica koronavirusa i posle tri nedelje na bolničkom lečenju. Početkom sedmice je bio priključen i na respirator, prenosili su mediji. Marko Živić će biti sahranjen u utorak, 19. oktobra, u 14.30 sati, na Novom groblju u Beogradu. 

Marko Živić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Na zvaničnom Instagram profilu Beogradskog dramskog pozorišta saopšteno je i da će istog dana, u 14 sati, početi opelo, a komemoracija će biti održana u 11 sati u pomentom pozorištu.

Madonina ćerka oplela po pevačici

Oko nasledinca kraljice popa, Lurdes Leon, podigla se ogromna prašina pošto je u najnovijem intervjuu ispričala kako je Madona bila i više nego stroga prema njoj dok je odrastala.

Lurdes Leon i Madona Profimedia
 

Bila je, kaže, „kontrol frik i monstrum kog je jedva čekala da se reši po završetku srednje škole", dok joj se, s druge strane, ipak, divi - zbog svega što je učinila „za sve žene, širom sveta". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike