Darko Lazić nasrnuo na Uroša Živkovića?! Optužio ga da se nabacuje Barbari, nastao opšti haos

15.10.2021

21:40

0

Pevač je, kako se navodi, napravio veliki problem na proslavi kod kolege

Darko Lazić nasrnuo na Uroša Živkovića?! Optužio ga da se nabacuje Barbari, nastao opšti haos
ATAImages/ Antonio Ahel

U domaćim medijima se pre nekoliko dana pojavila vest da su se Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak potukli na proslavi koju je početkom oktobra organizovao njihov kolega Srećko Krečar povodom punoletstva ćerke. 

Na pojedinim portalima su se čak pojavile i fotografije iz bolnice na kojima se vidi pevačeva devojka kako leži na transportnom bolničkom krevetu sa kragnom oko vrata, dok Darko pere ruke na lavabou u ordinaciji. Fotografije su, kako se navodi, nastale nakon tog incidenta.

ATAImages/ A.A.
 

Kako se dalje navodi, pre nego što su se oni obračunali, Lazić je ušao u sukob sa kolegom Urošem Živkovićem. On je, navodno, posumnjao da se njegov kolega nabacuje Barbari, pa ga je napao pred svima.

- Na toj proslavi su svi bili pijani. U jednom trenutku nastao je kurcšlus između Uroša i Lazića. Darko ga je pred svima optužio da gleda u njegovu devojku i da joj se nabacuje. Govorio mu je: "Ti misliš da sam ja budala, da ne vidim šta radiš. Debilu jedan. Seljačino, muvaš Barbaru pred mojim očima!" Svašta mu je izgovorio... Reči nije birao. Živković je bio u čudu jer ništa nije uradio. Srećko je potom skočio da ih razdvoji jer su počeli da se biju. U celom tom haosu Darko je nasrnuo i na Krečara i slomio mu čašu u ruci. Krv je liptila na sve strane i Krečar je morao da ide na ušivanje. Žurka se pretvorila u pakao - priča pevač sa estrade za Kurir, koji je insistirao na anonimnosti.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Prema njegovim rečima, Barbara je nasrnula na Darka da zaštiti Živkovića:

- I ona je bila pod gasom, a pokušala je da odbrani Živkovića. Vikala je na Lazića, izblamirala ga pred svima. Ni ona ne zna da se ponaša. Kasnije, kada su krenuli kući, njih dvoje su nastavili da se svađaju i udaraju. U kolima je tek bio haos. Barbara je povredila vrat. Morali su hitno da je odvezu u bolnicu. Tamo su nastale te fotografije. Eto, ona zna da demantuje jer ih je sramota šta su napravili pod dejstvom alkohola. Sramota ih je jer im se svi smeju što ne znaju da se ponašaju - završava pevač.

24sedam
 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti