Tražim potpuno starateljstvo, brižni otac nije došao na ročište! Gagićeva otkrila šta zahteva od Lazića

15.10.2021

08:34

0

Marina smatra da se ona bolje brine o sinu od pevača

Tražim potpuno starateljstvo, brižni otac nije došao na ročište! Gagićeva otkrila šta zahteva od Lazića
Marina Gagić - Copyright Printscreen/Instagram/gagic marina

Juče je održano prvo ročište u Osnovnom javnom tužilaštu u Rumi, a predmet o kom se govorilo ticalo se starateljstva Darka Lazića i Marine Gagić nad sinom Aleksejem. Bivša verenica pevača se pojavila u sudnici, a od folkera ni traga ni glasa. 

Naime, Lazić je sa sadašnjom devojkom Barbarom Bobak otputovao u Egipat, zbog čega je ročište pomereno za naredni mesec, a nakon završenog suđenja Gagićeva je otkrila o čemu je bilo reči u sudnici i kakav je njen zahtev. 

ATAImages/ Antonio Ahel, Printscreen Instagram
 

- Darko se očekivano nije pojavio. Znala sam da neće doći. Sledeće ročište je zakazano za sledeći mesec, pa ćemo videti da li će da dođe. Tražila sam potpuno starateljstvo. Alimentacija mi nije toliko važna koliko potpuno starateljstvo. Smatram da sam bolji staratelj od njega i da više brinem o detetu. Ne znam da li Darko izbegava ročište, ali znam da je juče otputovao na medeni mesec, tako da, eto, razlog zašto brižni otac nije došao na suđenje.

S obzirom na to da je Laziću bio rođendan pre dva dana, Marina je otkrila da li mu je uputila rođendansku čestitku.

ATAImages/ A.A.
 

- Poslala sam mu "srećan rođendan" ali u Aleksejevo ime. Ja sam pre svega vaspitana. Odgovorio mi je "hvala". Nakon čestitke sam ga podsetila na suđenje, ali mi nije odgovorio. Znao je da je suđenje.

Lazić je u nedavnom intervju istakao da ne zamera Gagićevoj što je iznela sve stvari iz kuće u Brestaču kada su se razišli. 

- Naravno da nije kada su to moje stvari, odnosno stvari koje su kupili moji roditelji kada smo se useljavali. Pomogli su nam, nisu morali, ali jesu. Kada je bila frka oko popisivanja stvari zbog neplaćenih alimentacija za Lorenu ja sam otišla po svoje stvari. Sutra planiram da napravim kuću u kojoj ćemo živeti Aleksej i ja pa ću te stvari da iskoristim. Nisu jetine da bih ih ostavila tek tako - rekla je Marina u intervjuu za Telegraf.rs. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike