Šokantno priznanje Darka Lazića o bivšim ženama, deci i alimentaciji: Dosta su od mene pravile monstruma!

12.10.2021

15:29

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je progovorio o navodnoj aferi sa Oliverom Matijević i suđenju sa bivšom verenicom Marinom Gagić

Šokantno priznanje Darka Lazića o bivšim ženama, deci i alimentaciji: Dosta su od mene pravile monstruma!
Darko Lazić - Copyright ATAImages/ A.A.

Darko Lazić odlučio je da progovori o odnosu sa Oliverom Matijević, za koju se poslednjih dana pisalo da mu je bila ljubavnica, dok je bio u vezi sa Marinom Gagić. Kako su njih dve naprasno postale bliske, pevač je zatečen njihovim odnosom, a sada je odlučio da stavi tačku na brojne spekulacije.

- Olivera u mom životu nije niko i ništa. Marina je moja bivša devojka sa kojom imam dete. Olivera je moja koleginica sa kojim sam radio par puta. Sada su ona i Marina najbolje drugarice, a nisu mogle da se podnesu zato što je Marina bilja ljuborna na nju, jer smo radili par puta zajedno! Ne znam odakle Olivera, da upada u ovu priču, prepiske neke... Svi znaju da ja Instagram profil nisam koristio četiri godine, da je bio hakovan. Pa priča da, dok je Marina bila trudna, da sam bio sa Oliverom... Tada sam bio u banji, godinu dana sam bio čak nepokretan - odgovara Darko na optužbe da se tada udvarao Oliveri i slao joj poruke ljubavne sadržine.

Printscreen Instagram/ Oliveramatijevic
 

- Nemam pojma šta je tu istina, ne znam ni ja, mene zbunjuju. Da li sam ja bežao iz banje da bih bio sa njom, nepokretan i u kolicima?! To je neka njihova priča, kontam da su obe besne, ali Olivera nema za šta da bude. Verovatno joj je zafalilo medijske pažnje, pa je tu Marina malo upala, "sad ćemo mi da napakostimo Darku, da se udružimo".. Jako je tužno i jadno da ti sa nekim koga nisi mogao da podneseš, sad kao postaješ najbolja prijateljica da bi meni terala inat i da bi išla uz onu stvar, samo ispada jako smešno i pogrešno. Treba da se mane tih stvari, da me ostavi da živim svoj život, jer ja njih ne diram, bolje da ne diraju ni one mene.

Folker je potom za Telegraf ispričao i koliko često viđa svoju decu - ćerkicu Lorenu koju ima iz braka sa pevačicom Anom Sević, kao i sina Alekseja kojeg je dobio iz vanbračne zajednice sa Marinom Gagić.

Marina Gagić i Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel
 

- Lorenu sam video skoro, bila je kod mene, a Alekseja viđam kada se dogovorim sa Marinom. Ona je nešto izjavila da ne viđam dete, da me dete ne traži. Kako i da me traži, ima dve godine, dete još ne zna ni da priča! Kaže kako mene ne zanima dete, da ne plaćam alimentaciju. Ona prva zna da to nije tako, da svakog oca zanima svoje dete, a ne ona njena čuvena rečenica koju mi napiše "Otac kao kolac". Voleo bih da je dete svakog jutra pored mene, da se probudim pored njega, svaki normalan čovek bi, ne znam odakle to njoj uopšte, da izjavi tako nešto kad sama zna da to nije tako. Ali, shvatam ja nju, verovatno je besna dosta, mislim da je shvatila da je ona pogrešila mnogo u nekim stvarima i da se sada češka po glavi... - kaže Darko i priznaje da mu teško pada što njegova deca ne odrastaju pored njega.

- Naravno da mi je žao, rekao sam, voleo bih da se budim svako jutro pored svoje dece, kao i svaki normalan čovek. Ne znam zašto od mene neko pravi kao da sam ja neki monstrum, da mi deca nisu bitna, da sam samoživ, ovakav, onakav. Kad je lepo kod Darka onda je sve lepo, a kad Darko nije tu onda je problem. Meni je malo preko glave više svega i malo sam prezasićen da me neko pravi da budem monstrum i da budem ono što nisam, kako sam ja najgori. Svima je lepo pored mene, veruj mi, a niko ne pita kako je meni. Ali, neću o tome, neću da me neko sažaljeva, kao "sažalte se na Darka, Darko je žrtva". Nisam ja jadan, niti sam žrtva, ali ne volim kada se neko pravi žrtva, a nije - kaže Lazić i osvrće se na Marinine optužbe da joj ne plaća alimentaciju za sina.

Darko Lazić, ,,Darkova kuhinja" screenshot
 

- Ne znam odakle Marini sad da njoj nešto dugujem, potegla je priču da ne plaćam redovno, ne viđam dete, ne kontam zašto. Imam svaku uplatnicu, imam sve preko računa, ne kontam šta osoba hoće da postigne osim što zna da sam slab na te stvari i hoće da me podstakne da se ja iznerviram i napravim neki drugi haos. Tu se malo zeznula, jer ja više nemam mesta za greške i neću da ih pravim. Imam decu o kojoj moram da brinem u budućnosti i ako ja ne budem brinuo o njima i potrudio se da napravim nešto u životu za njih neće niko. Tačnije, ja ne želim da neko drugi bude taj koji će da brine o mojoj deci, a da ja ne budem tu - kaže Darko koji potom objašnjava razloge zbog kojh je sa Marinom na sudu.

Marina Gagić i Darko Lazić Instagram screenshot
 

- Mi se nismo svađali, ona je to potegla, sud, sve. Mi nismo venčani i bez problema sam rekao, kada je rekla koliko hoće para - to je to, nikakav poblem. Kad nije imala za šta da se uhvati, onda kao "ajmo na sud". Ništa neće postići, non-stop pokušava neke, ne direktne pretnje, nego sve nešto okolo naokolo, pokušava da me bocne. Kažem: "Nemoj to da radiš, nećeš uspeti da me iznerviraš, neću napraviti s*anje". Neću, meni je dete, i jedno i drugo, bitnije od svega, a to što ona vidi drugačije, shvatiće... Mislim da je i ona malo dete u glavi, pa će shvatiti kad poraste.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike