To su kupili moji roditelji! Marina odbrusila Darku nakon optužbi da je iznela stvari iz kuće u Brestaču

08.10.2021

15:23

1

Autor: Marija Mitić

Folker je istakao da je Marina iz kuće u Brestaču u kojoj su zajedno živeli iznela sav nameštaj

To su kupili moji roditelji! Marina odbrusila Darku nakon optužbi da je iznela stvari iz kuće u Brestaču
Darko Lazić i Marina Gagić - Copyright ATAImages/ A.A.

Marina Gagić tužila je svog bivšeg verenika Darka Lazića, tražeći puno starateljstvo nad njihovim sinom Aleksejem, te alimentaciju od 500 evra. Nakon ove Marinine odluke, Darko je  izneo ozbiljne optužbe na njen račun, a između ostalog  istakao je da je Marina iz kuće u Brestaču u kojoj su zajedno živeli iznela sve stvari.

Naime, u pitanju je nepokretna imovina, a kako piše Telegraf sve te stvari su kupili Marinini roditelji, kada se ona preselila u Brestač.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

 

- Marinini roditelji su kompletno opremili kuću u Brestaču kada je ona ostala trudna. Želeli su da im pomognu da se skuće budući da je dete bilo na putu, a da su oboje bili bez posla. Darko se oporavljao nakon udesa, nije radio, a ćerka im je bila u drugom stanju - govori dobro obavešten izvor za pomenuti list i dodaje:

- Neposredno pre Marinog i Darkovog raskida u kuću su došli izvršitelji zbog njegovog duga prema Ani Sević i neisplaćenih alimentacija. Tada su popisali sve te stvari koje su njeni roditelji kupili. Malo nakon toga, Darko i Marina su raskinuli i ona je odlučila da iznese sve što je donela kako stvari ne bi zaplenili izvršitelji.

 

 

Ove navode potvrdila je i Gagićeva.

- Iz kuće nisam iznela ništa što prethodno nisam unela i što mi roditelji nisu priuštili. Ne bih dalje komentarisala ništa samo zbog Alekseja, da dete sutra ne čita. Inače, imala bih svašta da kažem - rekla je Marina.

Podsetimo, prvo ročište na kom će se suočiti Darko i Marina bi trebalo da se održi za oko mesec dana. Gagićeva je prethodno istakla zbog čega želi potpuno starateljstvo, a spomenula je i raspodelu imovine.

A.A./ATAImages
 

- Nažalost, sud će morati sve da odluči iako smo mi i sami to mogli. Tražim puno starateljstvo nad detetom. Iako kao majka svakako imam prioritet, da ne bih razmišljala šta će biti sutra, da me glava ne bi bolela, moram ovako da pravno raščistim stvari. Sutra da moram da ga jurim za potpis ako negde idem sa detetom van zemlje ili ako treba nešto za školu ili šta sve može da iskrsne. Biće određena i alimentacija koju će morati da plaća. Što se tiče raspodele imovine, ja svakako nisam volela da budem u Brestaču ni dok smo živeli u toj kući. Nisam volela da svi budemo u istom dvorištu, tako da ništa od tih nekretnina od njega ne tražim, a oni nema ništa drugo sem toga - rekla je Marina, te otkrila da njihov sin Aleksej uopšte, navodno, ne traži da vidi tatu:

- Iskreno, i ne traži ga. Nisu oni nešto puno vremena provodili zajedno, pa da ga se Aleksej uželi. Možda je mali, pa nema osećaj da mu Darko fali, a i ne viđaju se često.

Darko Lazić, ,,Darkova kuhinja" screenshot
 

I sam Darko prokomentarisao je ovu njenu izjavu kada je rekao da je Marina dolazila po stvari u njegovu kuću u Brestaču.

- Ne potražuje imanje, ali zato joj nije smetalo kad je odlazila da pokupi iz kuće sve što je želela. I niko nije pravio problem zbog toga. Ja sam im tamo bajku napravio, ništa im nije falilo. Sad ako treba preko novina da se vode ovakve priče ko je kome šta uradio, ok. Očigledno da je njena želja za reklamom preko medija velika, i ja joj ne zameram zbog toga - ispričao je pevač.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike