Marina Gagić i Darko Lazić idu na sud: Otkriveno koliku alimentaciju će tražiti za sina

04.10.2021

19:40

0

Kako se navodi, ona je podnela tužbu jer drugačije nije mogla da dobije ono što želi

Marina Gagić i Darko Lazić idu na sud: Otkriveno koliku alimentaciju će tražiti za sina
Copyright Darko Lazić, ,,Darkova kuhinja” Youtube screenshot

Darko Lazić i njegova bivša verenica Marina Gagić će se uskoro, kako se navodi, suočiti na sudu. Naime, oni će ovim putem pokušati da utvrde kakve obaveze pevač ima pre njihovom sinu.

Kako se navodi, Marina želi puno starateljstvo nad njihovim sinom i mesečnu alimentaciju od 500 evra. Njihovi prijatelji kažu da je Marina rešila da bude fer prema bivšem partneru jer zna u kakvoj je materijalnoj situaciji.

Marina Gagić, Instagram printscreen/ gagic_marina
 

Inače, Marina i Darko u poslednje vreme komuniciraju samo vezano za sina, a razlog zbog kog je ona odlučila da odu na sud bio je taj što joj on navodno nije davao novac za njihovog sina.

Marina je, navodno, više puta pokušala da razgovara sa Darkom, piše Kurir, ali pošto je to bilo nemoguće, prestala je da ga zove i podnela tužbu.

Ona je nedavno potvrdila i za medije da će ići na sud.

- Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti. Čujemo se samo zbog deteta, dogovaramo se isključivo o Alekseju. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega, a sve ostalo ćemo na sudu - izjavila je Marina.

Pored problema sa alimentacijom i starateljstvom nad malim Aleksejem, Marina ne može da pređe ni preko najnovijih uvreda na njen račun. Naime, Darko je izjavio da ona preko njegove grbače hoće da postane poznata.

Darko Lazić, ,,Darkova kuhinja" screenshot
 

Marinu je to jako iznerviralo da je zabranila navodno Darku da sina vodi kod sebe, pogotovo kada je tamo njegova devojka Barbara Bobak.

- Sve što imam s njim rešiću na sudu. Nisam javna ličnost da bih komentarisala javno tu temu - bila je kratka bivša Lazićeva verenica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike