"Olivera je propala pevačica, Marina bolje da čuva dete" Darko Lazić besan, opleo po bivšim devojkama!

01.10.2021

20:31

0

Nakon priča koje su se pojavile u javnosti, pevač je vidno revoltiran te je želeo da stvari postavi na mesto

"Olivera je propala pevačica, Marina bolje da čuva dete" Darko Lazić besan, opleo po bivšim devojkama!
Darko Lazić - Copyright ATAImages/ A.A.

Nakon što je u medijima odjeknula vest da je Darko Lazić navodno varao bivšu verenicu Marinu Gagić sa koleginicom Oliverom Matijević, koja je iznela šokantne tvrdnje, oglasio se i pevač.

Vidno besan, Darko je demantovao ove navode uz reči da su Marina i Olivera "nebitne".

- Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Toliko dajete prostora i Oliveri i Marini ne znam za šta! Jesu one toliko bitne? One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa. Ko ih pominje bez mene? Nebitne su! Ko su one? Ova propala pevačica, ova hoće da bude poznata - rekao je Darko.

ATA Images/Antonio Ahel/printscteen/Instagram
 

- Marina nije mogla da je smisli, sad su odjednom njih dve najbolje drugarice, kao one teraju meni inat. Što preko mojih leđa? Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? Olivera je htela da mi bude devojka, ali nikad nije ni bila, jurila me i uhodila po nastupima - dodao je za "Telegraf".

Printscreen Instagram/ Oliveramatijevicofficial
 

Podsetimo, kako je Olivera izjavila, nju je Darko pozivao u hotel da zajedno provedu noć dok je Marina bila trudna, dok Darkova majka, Branka Lazić, tvrdi da je to nemoguće. Branka ističe da se Darko tada oporavljao od saobraćajne nezgode koju je prethodno doživeo, te da je bio na štakama i "sigurno mu nije bilo do švrljanja sa pevačicama".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike