Nekadašnja ljubavnica Darka Lazića sve priznala: Zvao me je u hotel dok je Marina bila trudna!

01.10.2021

14:30

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica Olivera Matijević, koja je sada u prijateljskim odnosima sa pevačevom bivšom verenicom Marinom Gagić, do detalja je ispričala kako je tekla njihova romansa

Nekadašnja ljubavnica Darka Lazića sve priznala: Zvao me je u hotel dok je Marina bila trudna!
olivera matijević, darko lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/instagram/olivera matijevic

Pevačica Olivera Matijević odlučila je da progovori o aferi koju je imala sa Darkom Lazićem, dok je on bio u vezi sa bivšom verenicom, Marinom Gagić.

Olivera, koja je sada u prijateljskim odnosima sa Marinom, do detalja je ispričala kako je tekla  romansa sa Lazičem, te kako su se upoznali.

- Upoznali smo se u Beču na jednom slavlju malo posle njegovog razvoda od Ane Sević. U to vreme je počeo da se zabavlja sa Marinom. Nas dvoje smo se viđali pola godine, tačnije dok nisam videla njega i Marinu na jednoj fotografiji na Instagramu. Tako sam saznala za njihovu vezu. Odmah sam ga pitala, ali je negirao da su zajedno. Govorio mi je da mu je ona komšinica i da je zna od malih nogu. Da je dete za njega. Međutim, kada je prestao da se javlja redovno shvatila sam da je sa njom - govori pevačica za Telegraf i navodi kako je izgledao njihov poslednji susret.

 

 

- Pola godine nakon prekida odnosa videli smo se u Ljubljani u jednom klubu gde je nastupao, to je bilo malo pre korone. Poslao je jednog momka iz obezbeđenja da mi prenese da dođem u bekstejdž. Otišla sam samo da čujem šta hoće. Tada me je pitao da odem u hotel sa njim posle nastupa. Rekla sam mu da treba da ga bude sramota, jer ga kod kuće čeka trudna žena - rekla je Olivera koja za pevača posle svega nema lepe reči.

 

 

 

- Za njega posle svega nemam lepu reč da kažem. Strašno je ovo što radi, što zapostavlja decu. Nisam očekivala to od njega. Ne vodi računa o deci, to mi je dno dna. Jako mi je žao Marine, devojka to nije zaslužila. On je mogao da ima lep život, ali je odlučio da ga upropasti. Šta da vam kažem više, čovek se zgražavao kada sam mu rekla da ne pijem, ne pušim i ne drogiram se. Tada mi je rekao da sa mnom nešto nije u redu - tvrdi Olivera.

 

 

- Ne mogu da kritikujem Marinu, kao ni jednu devojku koja je bila sa njim. On je veliki manipulator, zavodnik. Tako je i mene zaveo. Pevao mi je na video poziv pesme Olivera Dragojevića, dok je svirao klavir i pričao kako ćemo uživati zajedno. Na sve je spreman samo da osvoji devojku. Mi smo se viđali po hotelima, u Šapcu i Beogradu. Bilo nam je lepo - završava pevačica.

A.A./ATAImages
 

Podsetimo, Marina i Darko iz trogodišnje veze dobili su sina Alekseja. Rastali su se početkom ove godine, što je u javnost dospelo nekoliko meseci kasnije, a folker je tek nedavno priznao da ima novu devojku, takođe pevačicu Barbaru Bobak.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike