Darko nije svestan šta je izgubio! Lazićeva bivša verenica objavom napravila pometnju među muškarcima

03.10.2021

09:06

0

Marina Gagić je novom fotografijom na kojoj je istakla svoje obline izmamila sve komplimente pratilaca

Darko nije svestan šta je izgubio! Lazićeva bivša verenica objavom napravila pometnju među muškarcima
Marina Gagić - Copyright Printscreen/Instagram/gagic marina

Bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama poslednjom objavom. Naime, ona je pozirala tip-top sređena u uskoj crnoj haljini koje su isticale njene obline, a zbog najnovije fotografije muškom polu je zastajao dah.

Pratioci Gagićeve nisu krili oduševljenje njenim izgledom, te su je obasipali komplimentima, a potom i uputili kritike Laziću jer nije uspeo kraj sebe da sačuva ovu mladu damu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

 

Za samo nekoliko sati, pomenuta fotografija je izazvala brojne reakcije, komplimenti su se samo nizali, a sve ovo, čini se da i te kako Marini prija.

Instagram printscreen/gagic_marina
 

 

 - „Darko izgubio boginju”, „Ne razumem kako je Darko ostavio ovakvu ženu”, „Darko nije svestan šta je izgubio”, „Bomba si, a i mislim da si jako dobra, ali očigledno to je mana njegova da voli da menja žene” - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Marina je ranije izjavila da se čuje sa Lazićem, ali isključivo zbog naslednika, te da će se sresti na sudu krajem oktobra.

– Naš odnos je korektan, samo ću to reći. Dobar, čujemo se samo oko deteta, dogovaramo se isključivo oko Alekseja. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega. Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti – rekla je Gagićeva za „Telegraf.rs”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike