Otac je Britni kontrolisao pri svakoj sitnici: Isplivali novi detalji mučnog starateljstva!

25.09.2021

19:20

0

Autor: Marija Mitić

Pratio joj je telefon, pozive, istoriju pretraživanja na internetu...

Otac je Britni kontrolisao pri svakoj sitnici: Isplivali novi detalji mučnog starateljstva!
Profimedia

Ovog petka premijerno je prikazan dokumentarac pod nazivom "The New York Times Presents: Controlling Britney Spears", u kojem su izneti novi detalji o odnosu pevačice Britni Spirs s ocem Džejmijem, koji je godinama unazad bio njen staratelj, piše Page Six.

U dokumentarcu se tvrdi kako je Džejmi imao toliko veliku kontrolu nad životom svoje kćerke da joj je čak nadzirao tekstualne poruke, telefonske pozive i istoriju pretraživanja na internetu.

U ovom dokumentarcu pored ostalih govorio je i Aleks Vlasov, koji je radio u timu koji je čuvao pevačicu od 2012. do 2021. godine. On je istakao da mu je pevačicin otac naredio da stavi roditeljski nadzor na Britnin mobilni.

Profimedia
 

- Britni je htela da nabavi Ajfon i to je bila ogromna stvar za njih. Svi su bili zabrinuti. Moj šef mi je prišao i pitao me postoje li neke usluge praćenje na Ajfonu za koje znam. Pitao sam ga kako to misli, na šta je on rekao: ‘Pa, roditeljski nadzor. Postoji li način na koji se može staviti roditeljski nadzor na Ajfonu?’ Tada mi je šef objasnio da nadziru Britnine komunikacije putem mobilnog radi njene vlastite sigurnosti i zaštite - ispričao je Aleks.

Podsetimo, pevačicin otac Džejmi je početkom septembra zatražio od suda u Los Anđelesu da prekine njegovo starateljstvo nad ćerkom, koje je imao 13 godina.

Naredno sudsko saslušanje o ukidanju starateljstva zakazano je za 29. septembar, ali sud se nije oglasio od kada je njen otac, Džejmi Spirs, zatražio da se razreši dužnosti zakonskog staratelja zbog čega nije sigurno hoće li se Britni i dalje obratiti sudu pomenutog datuma.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti