Još jedna drama u njenom životu je završena: Britni Spirs oslobođena optužbi za napad!

03.09.2021

08:15 >> 08:19

0

Autor: N. Vujčić

Tužilac je odbio da podigne optužnicu protiv pevačice zbog nedostatka dokaza

Još jedna drama u njenom životu je završena: Britni Spirs oslobođena optužbi za napad!
Britni Spirs Profimedia

Pevačica Britni Spirs već neko vreme prolazi kroz pravu dramu zbog borbe da svoj život vrati u svoje ruke. Podsetimo, pevačica je do nedavno pokušavala da se oslobodi starateljstva koje je nad njom imao njen otac, a koji je praktično odlučivao o svakom aspektu njenog života. Međutim, to nije bila jedino sa čim se suočila.

pročitajte još

Britni je naime, pre nekog vremena, optužena od strane nekadašnje kućne pomoćnice za telesnu povredu. Zaposlena je 16. avgusta podnela tužbu nakon navodnog konflikta u kući pevačice. Tvrdila je kako joj je Britni istrgnula telefon iz ruku, ali je nakon istrage zaključeno kako na njoj nema vidljivih povreda niti značajnog oštećenja na mobilnom telefonu. Tužilac je zbog toga odlučio da nema dokaza da se dogodilo krivično delo i da optužnica neće biti podignuta.

Britni Spirs Profimedia

– Tužilaštvo okruga Ventura je odbacilo prekršajnu prijavu protiv Britni Spirs, što nije iznenađenje. Odeljenje šerifa priznalo je da se radi o izuzetno malom incidentu i navodi se kako nije bilo napada niti povreda. Kao što sam već rekao, ovo nije ništa drugo nego preterivanje i nagađanje. Da se radilo o nepoznatoj osobi, a ne Britni Spirs, uopšte ne bi bilo ni popraćeno. Nažalost, očito je da neki nisu naučili ništa iz prošlosti, a mi se nadamo da će mediji i drugi više poštovati gospođicu Spirs u budućnosti – rekao je pevačicin advokat.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti