Snimljen novi dokumentarac o nepoznatim detaljima života Britni Spirs

23.09.2021

15:11 >> 15:31

0

Pevačica je 2008. godine doživela krizu mentalnog zdravlja, a tada je njen otac dobio starateljstvo nad njom i upravljao njenom imovinom

Snimljen novi dokumentarac o nepoznatim detaljima života Britni Spirs
Copyright Britni Spirs Profimedia

Životna priča Britni Spirs nimalo nije laka. Glumica se pre 13. godina suočila sa javnom krizom mentalnog zdravlja, zbog čega je tokom tog čitavog perioda njen otac Džejmi Spirs imao starateljstvo nad njom i upravljao njenim životom i imovinom

O njenom dosadašnjem životu, već je snimljen jedan film, kojim je pevačica razočarana, a o tome je javno i govorila. Uskoro će svetlost dana ugledati novi dokumentarac koji nosi naziv „Britney vs. Spears”, a u njemu će biti reči o najsitnijim detaljima Britninog života, a kojima javnost do sada nije znala.

Britni Spirs, Foto: Profimedia

Nedavno su strani mediji pisali da je Britni rekla svom advokatu da joj je otac Džejmi pretio oduzimanjem dece, a o ovome će između ostalog biti reči u pomenutom filmu.

Ovo će biti prvi put da će audio delovi biti pušteni u javnost, a biće govora i o novim detaljima oko Džejmijevom starateljstvu nad ćerkom. Dokumentarac će biti prikazan 28. septembra, dan pre zakazanog sudskog ročišta. Kontekst ovog snimka dokazuje da je Britni očito htela da se starateljstvo ukine već godinu dana nakon njenog mentalnog sloma, iako o tome nikada nije hela ništa da javno govori.

Britni Spirs, Foto: Profimedia

Pevačicin otac, početkom septembra, zatražio je od suda u Los Anđelesu, da prekine njegovo starateljstvo nad ćerkom, koje je imao već 13 godina.

Britni je u jednoj od glasovnih poruka iz 2009. godine advokatu pričala o svom ocu, kao i o sinovima, Šonu i Džejdenu.

– Zvala sam te ranije. Ponovo zovem jer je moj otac nekoliko puta pretio da će mi oduzeti decu. Samo želim da budem sigurna da će sve biti u redu tokom procesa i da se vi brinete za to – rekla je Britni, koja je u tom trenutku sa bivšim suprugom Kevinom Federlineom imala zajedničko starateljstvo nad decom.

Britni Spirs, Foto: Profimedia

Inače, novo sudsko saslušanje o ukidanju starateljstva zakazano je za 29. septembar, ali sud se nije oglasio od kada je njen otac, Džejmi Spirs, zatražio da se razreši dužnosti zakonskog staratelja zbog čega nije sigurno hoće li se Britni i dalje obratiti sudu pomenutog datuma.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike